تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
تنش‌زدایی دولت با تاجیکستان، ترکمنستان، ارمنستان، امارات، مصر و اردن کار درستی است

رحیمی جهان‌آبادی: مردم در تنگنا هستند؛ احتمالا چالش بین مجلس و دولت بیشتر می‌شود

جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده مجلس با بیان اینکه کلمه «تنگنا» نمی‌تواند عمق فشاری که روی مردم است را بیان کند، گفت: اگر مشکلات حل نشود چالش بین مجلس و دولت در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی بیشتر خواهد شد.

کد خبر: ۱۴۷۲۹۴
۰۸:۴۰ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲

رحیمی جهان‌آبادی: مردم در تنگنا هستند؛ چالش بین مجلس و دولت بیشتر خواهد شد

دیدارنیوز: جلیل رحیمی جهان آبادی می‌گوید: به نظر من هم، تیم اقتصادی رییس جمهور ضعیف است. نماینده‌ها بار‌ها تذکر داده‌اند، اما رییس جمهور باید تصمیم بگیرد تا تیم را به روزرسانی کند که به عقیده بنده باید هم تیم مذاکرات هسته‌ای و هم تیم اقتصادی تقویت شوند. فکر می‌کنم نماینده‌ها در سال جدید به دولت فشار بیاورند، چراکه فشار روی نماینده‌ها زیاد است و آن‌ها هم فشار را به دولت منتقل می‌کنند.

شرایط کشور به خصوص در مسائل اقتصادی و معیشتی به قدری بغرنج و بحث‌آفرین شده که برخی‌ها راهکار آن را استیضاح وزرای مربوطه می‌دانند. حال با توجه به همسو بودن دولت و مجلس، گویا استیضاحی در دستور کار نیست، هرچند استیضاح وزیر صمت هم فایده‌ای نداشت و فاطمی‌امین بر کرسی وزارت خود ماندگار شد و قول‌هایی داد که با گذشت زمان، رنگ واقعیت به خود نگرفت.

جلیل رحیمی جهان آبادی در این‌باره به رویداد۲۴ گفت: اکثریت مجلس با دولت همسو هستند. تعدادی از ما که به لحاظ فکری و جناحی، طیف فکری‌مان فرق می‌کند، واقعاً با مسائل نگاه جناحی نداریم و در جایی که دولت عملکرد خوب و مثبتی دارد، دفاع می‌کنیم. به عنوان نمونه دولت در عرصه سیاست خارجی در حال تنش‌زدایی است که کار درستی است.

او می‌گوید: ما چرا باید سنگ‌اندازی، مخالفت یا تخریب کنیم یا از دید جناحی به مسائل نگاه کنیم. تنش‌زدایی دولت با کشور‌های تاجیکستان، ترکمنستان، ارمنستان، امارات، مصر و اردن کار درستی است؛ همچنین افزایش سطح صادرات و واردات ما با کشور‌های همسایه نشانه‌های مثبتی است.

نماینده تربت‌جام می‌گوید: در عین حال، یکسری از کار‌های دولت اشتباه است که ما نه از منظر جناحی، بلکه از منظر ملی، کار اشتباه و ایراد و ضعف را تذکر می‌دهیم. نگاه این مجلس این است که با توجه به شرایط خاص کشور، خیلی به صورت چکشی عمل شود و وزیر استیضاح و برکنار کنیم. به عنوان نمونه بنده وزیر آموزش و پرورش را برای بحث رتبه‌بندی معلمان استیضاح کردم، اما رییس جمهور و شخص وزیر با من صحبت کردند و دلایلی آوردند که منطقی بود، بنابراین استیضاح مشکلی را حل نمی‌کرد و منصرف شدم. در نمونه دیگر اینکه استیضاح وزیر کشور را امضاء کردم که بعد از صحبت با وزیر کشور و شنیدن دلایل و پاسخ‌هایشان قانع شدم.

او می‌گوید: گاهی اوقات عدم اجرای استیضاح از این جنس است، یعنی وزرا اسناد و مدارک می‌آورند و می‌بینید خواسته‌ای که شما داشته‌اید خیلی منطقی نبوده است، بنابراین قانع می‌شوید. بنده فکر می‌کنم با آنچه پیش‌رو داریم، اگر مشکلات حل نشود چالش بین مجلس و دولت در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی بیشتر خواهد شد.

رحیمی جهان آبادی اظهار کرد: به نظر من تیم اقتصادی رییس جمهور ضعیف است. نماینده‌ها بار‌ها تذکر داده‌اند، اما رییس جمهور باید تصمیم بگیرد تا تیم را به روزرسانی کند. همچنین تیم مذاکرات هسته‌ای و هم تیم اقتصادی تقویت شوند. فکر می‌کنم نماینده‌ها در سال جدید به دولت فشار بیاورند، چراکه فشار روی نماینده‌ها زیاد است و آن‌ها هم فشار را به دولت منتقل می‌کنند؛ به خصوص اینکه نماینده‌ها در این تعطیلات به حوزه‌های انتخابیه خود می‌روند و از نزدیک بیشتر با مردم و مشکلات آن‌ها روبرو می‌شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید: با تغییر آدم‌ها و وزرا خیلی مشکلات حل نمی‌شود. در کنار دعا باید تلاش کنیم در عرصه روابط خارجی گشایش ایجاد شود. بخش عمده‌ای از مشکلات ما در عرصه روابط خارجی، مسئله درآمد‌ها و تحریم‌ها است که باید برای آن فکری شود.

او می‌گوید: الان رابطه اقتصادی ما با اقتصاد جهان تحت تاثیر تحریم‌ها عملاً قطع شده است و باید فکری برای تعامل خود با جهان کنیم. راهکار دولت این است که ما با کشور‌های آسیایی و همسایه رابطه داشته باشیم که این راهکار موثر است، اما باید برای فشار غربی‌ها و دشمنی آن‌ها فکری شود و واقعاً بایستی بتوانیم این مشکل را به نحوی برطرف کنیم.

نماینده تربت‌جام گفت: بنده نمی‌گویم از راه تسلیم این کار انجام شود، چراکه هزینه‌های سنگینی داده‌ایم و در حال حاضر در موضع قدرت هستیم، منتهی باید هم در قبال غرب و رفتار‌های داخل و خارج عاقلانه‌تر عمل کنیم. به نظر بنده رفتار‌هایی که داریم باید خیلی عاقلانه‌تر و دقیق‌تر شود که هم بشود از آرمان‌هایمان دفاع کنیم و هم گشایشی برای شرایط مردم ایجاد شود، چون واقعاً مردم در تنگنا هستند و کلمه تنگنا نمی‌تواند عمق فشار و شدت فشاری که روی مردم است را بیان کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی