تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

چالوس و آزادراه تهران - شمال دو طرفه شد

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از برقراری تردد دو طرفه در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال خبر داد.

کد خبر: ۱۴۶۹۲۱
۱۸:۳۸ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲

چالوس و آزادراه تهران - شمال دو طرفه شد

دیدارنیوز: سرهنگ احمد شیرانی، دراین‌باره گفت: با توجه به کاهش نسبی بار ترافیکی مسیر جنوب به شمال در جاده چالوس ممنوعیت اعمال شده برای تردد در مسیر شمال به جنوب این محور برداشته شد و در حال حاضر تردد در این محور به صورت دو طرفه در حال انجام است. همچنین با توجه به لغو این محدودیت تردد در آزادراه تهران - شمال هم به شکل دو طرفه در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد ترافیک پرحجم در سرتاسر مسیر جنوب به شمال جاده چالوس هستیم، گفت: ترافیک در حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه در جاده چالوس نیمه سنگین است. در آزادراه تهران - شمال هم ترافیک پرحجم، اما روان گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره وضعیت جوی جاده چالوس نیز گفت: در محور چالوس بارش برف و باران گزارش شده است. در همین راستا لازم است که رانندگان با سرعت مطمئنه رانندگی کرده و فاصله طولی مناسب را نیز رعایت کنند. رانندگانی هم که قصد توقف در حاشیه این جاده را دارند توجه کنند که در نقاط مطمئن و دارای شرایط استاندارد توقف کنند.

شیرانی با اعلام شماره ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از شروع سفر حتما با این شماره تماس بگیرند و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها و نیز محور‌های دارای انسداد و محدودیت ترافیکی، مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای انجام سفر‌های خود انتخاب کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی