تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سرقت بیش از ۷ هزار درب منهول فاضلاب در اهواز

مدیر صنعت آب و فاضلاب کلانشهر اهواز گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷ هزارو ۵۱۰ درب منهول شبکه فاضلاب اهواز به سرقت رفته که باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای شهروندان ایجاد کرده است.

کد خبر: ۱۴۶۷۲۶
۱۴:۲۷ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱

افشین حاتمی گفت: سرقت هر درب منهول، در ابتدا سلامت، جان و مال شهروندان به خطر می‌افتد و باعث بروز مشکلات در تردد وسایل نقلیه نیز می‌شود و چنین اقدامی، احتمال سقوط کودکان به درون شبکه فاضلاب را ایجاد کرده و می‌تواند خسارات جبران ناپذیری را به وجود بیاورد.

او می‌گوید: با پر شدن منهول از نخاله و زباله، انسداد خطوط و در نتیجه پس‌زدگی شبکه فاضلاب ایجاد میشود که با گذشت زمان، نیروی انسانی و تجهیزات را مستهلک می‌کند.

مدیر صنعت آب و فاضلاب کلانشهر اهواز گفت: انسداد شبکه فاضلاب موجب فرسودگی و ریزش خطوط فاضلاب به دلیل ناپایداری زمین می‌شود.

به گفته او آبفای اهواز بر اساس وظایف ذاتی، عملیات جایگزینی و نصب درب منهول‌های سرقت شده را در اسرع وقت اجرا می‌کند.

حاتمی گفت: در فصل پاییز حدود ۵۰۰ حوضچه فاضلاب تعمیر و بهسازی و حدود ۲ هزار درب و رینگ جدید جایگزین موارد سرقتی شد که آمار بسیار بالایی است.

به گفته او با سرقت درب و رینگ دریچه فاضلاب و جایگزینی مجدد آن شرکت متحمل هزینه‌های بالایی خواهد شد. سال گذشته بیش از یک ماه حقوق تمام کارکنان شرکت صرف هزینه خرید درب و رینگ فاضلاب شده است.

مدیر صنعت آب و فاضلاب کلانشهر اهواز گفت: نبود درب و رینگ دریچه فاضلاب در روز‌های بارانی بیشتر اهمیت پیدا کرده و مشکلات را دوچندان میکند و پس از هر بارندگی و دفع روان آب‌ها باعث ورود نخاله‌های ساختمانی و اجسام سخت به درون منهول‌های فاضلاب میشود که پس زدگی فاضلاب، بوی تعفن و مشکلات بهداشتی و چهره زشت شهر را به دنبال دارد.

حاتمی می گوید: از مردم انتظار داریم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و یا سرقتی با شماره تلفن ۱۱۰ پلیس نیروی انتظامی و یا سامانه ارتباط مردمی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب اهواز تماس گرفته و اطلاع رسانی کنند.

ارسال نظرات