تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

گفتگوی امیرعبداللهیان با سعید اف درباره افغانستان و کریدور‌های بین المللی

در دیدار و گفتگوی حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و سرپرست وزارت امورخارجه ازبکستان، شرایط افغانستان به عنوان همسایه مشترک دو کشور و تاکید طرفین بر لزوم همکاری و مساعدت کشور‌های همسایه برای تقویت صلح و ثبات در این کشور، کریدور‌های بین المللی حمل و نقل از جمله کریدور شمال - جنوب، موافقتنامه جدید تعرفه ترجیحی و تاکید بر لزوم ارتقاء حجم تبادلات تجاری مطرح شد.

کد خبر: ۱۴۶۴۶۹
۲۰:۰۷ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱

امیرعبداللهیان

دیدارنیوز: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان امروز در دیدار بختیار سعیداف سرپرست وزارت امور خارجه ازبکستان بر اهمیت مناسبات دو کشور در حوزه‌های مختلف خصوصا ابعاد مرتبط با همکاری‌های اقتصادی، حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک تاکید و با توجه به خواست روسای جمهور دو کشور برای ارتقای روابط، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت‌های موجود برای این مهم تصریح کرد.

بختیار سعیداف سرپرست وزارت امور خارجه ازبکستان نیز در این دیدار ضمن تشکر از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از گسترش همکاری‌های فیمابین خصو صا در زمینه‌های ترانزیت، همکاری‌ها در حوزه اکو، حقوق بشر و سازمان‌های بین المللی، از برنامه ریزی برای برگزاری سران کشور‌های عضو اکو در تاشکند خبر داد و بر لزوم تقویت هماهنگی بین دو کشور در این خصوص تاکید کرد.

در این دیدار همچنین طرفین در خصوص آخرین وضعیت مناسبات سیاسی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی بین دو کشور گفتگو و تبادل نظر نمودند.

شرایط افغانستان به عنوان همسایه مشترک دو کشور و تاکید طرفین بر لزوم همکاری و مساعدت کشور‌های همسایه برای تقویت صلح و ثبات در این کشور، کریدور‌های بین المللی حمل و نقل از جمله کریدور شمال - جنوب، موافقتنامه جدید تعرفه ترجیحی و تاکید بر لزوم ارتقاء حجم تبادلات تجاری، از دیگر موضوعات مورد گفتگوی امیرعبداللهیان و بختیار سعید اف در این دیدار بود.

وزیر حمل و نقل ازبکستان نیز که برای دیدار و گفتگو با همتای ایرانی خود در جمع هیئت سرپرست وزارت امور خارجه ازبکستان به کشورمان حضور دارد، در این نشست هیئت ازبکستان را همراهی می‌کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان