تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

وضعیت قرمز برای ۲۴ درصد مدرسه پایتخت

News Image Lead

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به فرسوده بودن ۳۰ درصد مدراس پایتخت گفت: با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان نیز در این مدارس حضور دارند اگر زلزله در ساعتی که دانش آموزان حضور دارند رخ دهد فاجعه بار خواهد بود.

کد خبر: ۱۴۶۲۱
۰۹:۴۰ - ۲۶ آبان ۱۳۹۷
دیدارنیوز - مهراله رخشانی‌مهر در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چندی پیش مدیریت بحران اعلام کرده بود که ۲۴ درصد مدارس تهران به لحاظ مخاطرات غیرسازه‌ای در وضعیت قرمز قرار دارند اظهار کرد: عبارت «وضعیت قرمز»  جزو اصطلاحات و دسته بندی خودشان است و ما چنین اصطلاحی نداریم.

وی افزود: دسته بندی ما در دو نوع مدارس تخریبی و مدارس نیازمند مقاوم سازی انجام می‌شود، اما آنچه مسلم است فرسوده و نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی ۳۰ مدارس کشور است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه اگر تخریب و بازسازی انجام نشود طبیعتا این مدارس خطرآفرین‌اند گفت: تعدادی از این ۳۰ درصد به مقاوم سازی نیاز دارند و در غیر اینصورت به لیست مدارس تخریبی اضافه می‌شوند.

رخشانی مهر ادامه داد: تهران هم از این قاعده مستثنی نیست و مدارس فرسوده‌ای با همین میانگین ‌ در پایتخت داریم که در برابر زلزله مقاوم نیستند. با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان نیز در این مدارس حضور دارند اگر زلزله در ساعتی که دانش آموزان حضور دارند، رخ دهد فاجعه بار خواهد بود.

وی با بیان اینکه امسال وضعیت اعتبارات ما نسبت به سال گذشته بهتر است و در تعداد پروژه‌های تحویلی نیز رشد داشته‌ایم عنوان کرد: تخریب و بازسازی مدارس فرسوده در دستور کار است و بستگی به بودجه ما دارد. قرار است اعتباری از محل حساب ذخیره ارزی به مبلغ سه میلیارد دلار طی اجرای برنامه ششم توسعه درنظر گرفته شود که به دنبال دریافت آن هستیم و اگر  محقق شود کار با سرعت بالاتری پیش می‌رود.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی