تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مسمومیت در مدارس دخترانه زنجان و ابهر

در ادامه مسمومیت‌های عجیب و مشکوک در مدارس دخترانه ایران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از وقوع مسمومیت در مدارس ابتدایی غنچه زنجان و عصمت ابهر خبر داد.

کد خبر: ۱۴۶۱۳۸
۱۱:۲۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

مسمومیت در مدارس دخترانه زنجان و ابهر

دیدارنیوز: موضوع «مسمومیت دانش آموزان» از مهمترین مسائلی بود و هست که این روز‌ها اذهان جامعه را مشغول و افکار عمومی را نگران کرده است؛ روز گذشته برای نخستین بار در سطح استان موضوع مسمومیت در زنجان رخ می‌دهد و حدود ۳۰ دانش‌آموز مدرسه، ولی عصر (عج) را مسموم می‌کند. این دانش‌آموزان به بیمارستان‌های موسوی و، ولی عصر (عج) زنجان منتقل می‌شوند که خوشبختانه پس از چند ساعت اکثر آنان مرخص می‌شوند.

حال صبح امروز بازهم موضوع مسمومیت دانش‌آموزان دختر در دو نقطه در استان زنجان تکرار شد که یکی مدرسه ابتدایی دخترانه غنچه در کوی فرهنگ زنجان و دیگری مدرسه دبیرستان دخترانه عصمت در شهر ابهر است.

حسن بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تأیید خبر مسمومیت دانش‌آموزان در دو مدرسه غنچه زنجان و عصمت ابهر از آماده‌باش بیمارستان‌های، ولی عصر (عج) و آیت‌الله موسوی (ره) خبر داد و گفت: خوشبختانه حال دانش‌آموزان خوب است و جای نگرانی وجود ندارد.

کارشناسان معاونت بهداشت در حال بررسی موضوع هستند، ولی آن چیز که مسلم است مسمومیت این دانش‌آموزان تنفسی و حاصل ترکیب چند گاز سمی است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی