تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ساردویی: ما نمایندگان مردم هستیم، نه نماینده دولت

ذبیح‌الله اعظمی ساردویی، نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه مجلس نمی‌تواند هرچه دولت آورد را بدون بررسی تصویب کند، گفت: ما نمایندگان مردم هستیم نه نماینده دولت.

کد خبر: ۱۴۶۱۱۷
۰۸:۳۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

ساردویی: ما نمایندگان مردم هستیم نه نماینده دولت

دیدارنیوز: نماینده مردم جیرفت در مجلس گفت: ما نمایندگان همانطور که یک جا‌هایی داریم به درآمد دولت کمک می‌کنیم همانطور هم حق داریم بگوییم که کجا هزینه شود تا به نفع مردم باشد، ما نماینده ملت هستیم نه نماینده دولت.

ذبیح‌الله اعظمی ساردویی نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایلنا، در رابطه با صحبت‌های مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه در زمان بررسی لایحه بودجه در صحن که با واکنش رئیس مجلس و رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مواجه شده است، گفت: واقعیت امر این است که وقتی دولت لایحه بودجه را به مجلس می‌آورد خیلی از مواردی که نمایندگان مجلس انتظار دارند در بودجه باشد که به نفع مردم و به نفع خود دولت هم است، در بودجه نیست. یا اینکه مواردی که در بودجه‌های سنواتی قبل بوده و می‌تواند در سنوات بعدی هم تکرار شود را حذف می‌کند، چون به نفعش نیست.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: مثلا در یک مورد بند مربوط به حمایت از سیستم‌های آبیاری نوین که ۸۵ درصد از هزینه مورد نیاز را دولت باید به صورت بلاعوض بدهد و ۱۵ درصد هم کشاورزان؛ دولت این را حذف کرده است، موارد مانند این مساله هم وجود دارد.

وی افزود: نکته دیگر این که وقتی کمیسیون تلفیق به عنوان مجموعه‌ای از افراد منتخب کیمسیون‌ها می‌نشیند و حداقل دو تا سه هفته روی بودجه بند به بند کار می‌کند و اصلاحات می‌کند و کم یا زیاد می‌کند؛ سازمان برنامه و بودجه و دولت نباید روی این موضوعات، اما و اگر بیاورند.

اعظمی ساردویی با تاکید بر وظایف نمایندگی، اظهار داشت: واقعیت دیگر این است که مجلس نمی‌تواند هرچه که دولت بیاورد را بدون بررسی و بحث و اظهارنظر کارشناسی تصویب کند، مجلس حتما باید به وظایف خود عمل کند و ابعاد مختلف لایحه را بررسی کند. توجه داشته باشیم که ۲۹۰ نفر از نخبگان کشور در حوزه‌های مختلف به عنوان نمایندگان مردم دارند روی این مساله بررسی و اظهارنظر می‌کنند.

نماینده مردم جیرفت در مجلس با اشاره به بحث تغییرات در بودجه، عنوان کرد: یک مساله‌ای که در بحث افزایش بودجه آوردیم برای مثال ال. پی. جی بود که سال گذشته این عدد صفر بوده در حالیکه الان بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان درآمد از این محل در بودجه می‌آید که به نفع دولت است، هم این عدد هم روشن می‌شود و هم ما در مجلس می‌توانیم از دیوان محاسبات پیگیری نظارتی داشته باشیم. یا مثلا در بحث سیگار ما مالیاتش را زیاد کردیم و یا در بحث مالیات خانه‌های بالای ۲۰ میلیارد که تصویب کردیم این‌ها همه‌اش به نفع دولت است.

وی خاطرنشان کرد: دولت نمی‌تواند به این‌ها اعتراض کند، چرا دولت آنجایی که به نفع خودش است می‌گوید خوب است، اما آنجایی که می‌گوییم این اعداد و ارقام کجا هزینه شود، اعتراض می‌کند؟ سازمان برنامه و بودجه اجازه ندارد به یک قوه دیگر بگوید که کم و زیاد نکنید یا بحث‌های این چنینی.

اعظمی ساردویی تصریح کرد: ما نمایندگان همانطور که یک جا‌هایی داریم به درآمد دولت کمک می‌کنیم همانطور هم حق داریم بگوییم که کجا هزینه شود تا به نفع مردم شود، ما نماینده ملت هستیم نه نماینده دولت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر