تیتر امروز

انفجار در بندر شهید رجایی/ ۱۸ فوتی و ۸۰۰ مصدوم/ وزیر کشور: ۸۰ درصد از حریق مهار شده است
حادثه تلخ و دردناک در جنوب کشور (بروزرسانی می‌شود)

انفجار در بندر شهید رجایی/ ۱۸ فوتی و ۸۰۰ مصدوم/ وزیر کشور: ۸۰ درصد از حریق مهار شده است

در حادثه انفجار روز (شنبه) در بندر شهید رجایی بندرعباس در هرمزگان، متاسفانه طبق آمار‌ها تا ساعت ۰۸:۰۰ صبح امروز یکشنبه، ۱۸ نفر جان خود را از دست دادند و بیش از ۸۰۰ نفر مصدوم شدند.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
معاون اول قوه قضائیه خبر داد

دادستان قم پیگیر مسمومیت دانش‌آموزان است اما به نتیجه‌ خاصی نرسیده‌اند!

محمد مصدق، معاون اول قوه قضائیه در خصوص ورود قوه قضاییه به مسمومیت دانش آموزان در مدارس قم و برخی مدارس بروجرد گفت: در این راستا دادستان قم به جد پیگیر است، البته تا این لحظه به نتیجه خاصی نرسیده‌اند.

کد خبر: ۱۴۵۸۵۲
۱۰:۵۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

دادستان قم پیگیر موضوع مسمومیت دانش‌آموزان است

دیدارنیوز: معاون اول قوه قضائیه در خصوص واردات لوکوموتیو و ورود قوه قضاییه به این امر گفت: این مسئله ممکن است در جلسات اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه مطرح شود، اگر مطرح شود، حتما از صنایع داخلی حمایت می‌کنیم و در راستای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در تولید لوکوموتیو حتما از صنایع اراک حمایت خواهیم داشت.

حجت الاسلام محمد مصدق هشتم اسفندماه ۱۴۰۱ در جریان سفر یک روزه به استان مرکزی و ملاقات مردمی در محل دادگاه‌های حقوقی و کیفری شهرستان اراک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف از سفر‌های استانی رییس قوه قضاییه به همراه اعضای شورای معاونین این است که رییس قوه و معاونین در جریان رسیدگی به پرونده‌ها قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه قرار گرفتن در جریان پرونده‌ها باعث می‌شود که زوایای گوناگون به عنوان مثال اطاله دادرسی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: اگر در مسیر بررسی‌ها و بروز اطاله دادرسی مباحث قانونی و یا خلاء‌های قانونی وجود داشته باشد، در جهت رفع آن عمل می‌شود و این امر باعث می‌شود که چنین مشکلی در همه استان‌ها حل شود.

مصدق تصریح کرد: سفر‌های استانی برکات فراوانی دارد، به عنوان مثال مجموعه قوه قضاییه در تهران و در ستاد مشغول فعالیت هستند، اما زمانی که در صف و دیدار با مردم و اصحاب پرونده و جریان موضوعات قرار می‌گیریم، جو و ذهنیت‌ها تغییر می‌کند، مشکلات از نزدیک دیده می‌شود، بررسی لازم صورت می‌گیرد و ضمن رفع مشکل صاحب پرونده، مشکلات مشابه در دیگر نقاط کشور نیز رفع می‌شود.

وی در خصوص ملاقات مردمی امروز خود در اراک بیان کرد: پرونده‌هایی که امروز در حدود ۱۵ برررسی شد، شامل مباحث مختلفی می‌شد. پرونده‌ای در خصوص قتل عمد بود که همسر قاتل تاکید بر غیرعمد بودن داشت که دستور بررسی داده شد. پرونده‌های ملکی بسیاری امروز مطرح شد، پرونده‌های بسیاری در حوزه مباحث اوقاف و درگیری روستاییان طرح موضوع شد که دستور داده شد با توجه به اینکه این مباحث از طریق رای قضایی قابل حل نیست و باید استاندار، رییس کل دادگستری، فرماندار و مدیرکل اوقاف ورود کند و بررسی و ارائه راهکار کنند و قطعا در تهران نیز با رییس سازمان اوقاف صحبت می‌کنیم تا مسئله حل شود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص ورود قوه قضاییه به مسمومیت دانش آموزان در مدارس قم و برخی مدارس بروجرد گفت: در این راستا دادستان قم به جد پیگیر است، البته تا این لحظه به نتیجه خاصی نرسیده اند.

مطلب مرتبط:

مسمومیت عمدی دانش‌آموزان؛ این تروریسم سازمان‌یافته است

ورود مجلس به ماجرای مسمومیت عمدی دانش‌آموزان دختر

سریال مسمومیت‌ها در قم؛ ۴ دانش آموز راهی بیمارستان شدند

معمای مسمومیت در مدارس دخترانه!

مصدق در خصوص واردات لوکوموتیو و ورود قوه قضائیه به این امر نیز اظهار کرد: این مسئله ممکن است در جلسات اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه مطرح شود، اگر مطرح شود، حتما از صنایع داخلی حمایت می‌کنیم و در راستای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در تولید لوکوموتیو حتما از صنایع اراک حمایت خواهیم داشت.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در خصوص برخورد دستگاه قضا با مفاسد اقتصادی بیان کرد: برنامه قوه در این راستا، رسیدگی به پرونده‌های جاری است، شخصا در رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی مسئولیت دارم و در همه استان‌ها و تهران، کل پرونده‌ها در این حوزه اخذ شده است، بازه زمانی مشخصی برای به نتیجه رسیدن پرونده تعیین شده است و اگر پرونده در بازه زمانی مشخص به نتیجه نرسد، شخصا ورود می‌کنم تا کار با سرعت و دقت به انجام برسد.

در جریان سفر یکروزه رئیس قوه قضائیه به استان مرکزی، معاون اول قوه قضائیه در شهرستان اراک به مسائل حقوقی و قضائی مردم رسیدگی کرد. سخنگوی قوه قضائیه و مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضائیه نیز وی را همراهی کردند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها