تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

آماده‌باش کامل اورژانس برای نوروز ۱۴۰۲

رئیس سازمان اورژانس کشور از بسیج امکانات اورژانس و وزارت بهداشت برای نوروز ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: اورژانس کشور ۳۲۰۰ پایگاه زمینی، دریایی و هوایی دارد که تمامی آن‌ها در ایام نوروز در آماده باش هستند.

کد خبر: ۱۴۵۸۱۲
۱۶:۵۶ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱

آماده‌باش کامل اورژانس برای نوروز ۱۴۰۲

دیدارنیوز: جعفر میعادفر در جلسه کمیته هماهنگی ویژه طرح‌های ترافیکی که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: در دو سال شیوع کرونا ما شاهد کاهش سفر‌های بین شهری در ایام نوروز بودیم و همین موضوع سبب شده بود تا آمار تصادفات نیز کاهش پیدا کند. سال گذشته ما با افزایش تردد‌ها روبرو بودیم و به همین دلیل نیز ماموریت‌های ترافیکی ما در طول طرح نوروز ۴۷ درصد افزایش یافت.

وی با بیان اینکه پیش بینی می‌کنیم امسال تردد‌ها به دلیل تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان کاهش داشته باشد، گفت: البته ممکن است این الگو تغییر کند و ما خود را برای هر شرایطی آماده کرده‌ایم.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به میزان مراجعه بیمارستان‌ها در نوروز ۱۴۰۱، گفت: سه میلیون مراجعه به بیمارستان‌ها در این ایام داشتیم و در این مدت ۳۰۰ هزار عمل جراحی انجام شد که نیمی از آن جزو عمل‌های اورژانسی و ضروری بود که این آمار قابل توجهی است و نشان می‌دهد که در ایام نوروز نیز پزشکان و متخصصان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی حضور دارند.

میعادفر از بسیج امکانات اورژانس و وزارت بهداشت برای نوروز ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: اورژانس کشور ۳۲۰۰ پایگاه زمینی، دریایی و هوایی دارد که تمامی آن‌ها در ایام نوروز در آماده باش هستند. همچنین با توجه به الگوی وقوع تصادفات که در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها بوده است و همچنین ساعت پیک تصادفات تمهیداتی را اتخاذ کردیم.

وی در توضیح این تمهیدات نیز گفت: بر این اساس در ساعات پیک تصادفات یعنی ۹ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۰ استقرار ویژه اورژانس را در نقاط حادثه خیز و حاشیه مسیر‌ها خواهیم داشت. همچنین در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها نیز آماده باش خواهیم داشت.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه ایستگاه‌ها و کمپ‌ها را نیز در مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها مستقر خواهیم کرد، گفت: بیمارستان‌های ما نیز فعال شده و پزشکان متخصص در آن مستقر شدند.

میعادفر از لغو مرخصی پرسنل اورژانس نیز خبر داد و گفت: از ۲۴ اسفند ماه تا پایان تعطیلات نوروزی مرخصی پرسنل اورژانس لغو شده و آنان برای ارائه خدمت به مسافران نوروزی در آماده باش کامل خواهند بود.

وی گفت: ۵۷۰۰ دستگاه آمبولانس، ۵۲ فروند بالگرد و ۸۸ دستگاه اتوبوس آمبولانس ما در طرح نوروزی حضور دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها