تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

داوری جنجالی بازی پرسپولیس؛ یک پنالتی سوخت!

حسین عسگری، کارشناس داوری فوتبال کشورمان به بررسی داوری بحث‌برانگیز دیدار پرسپولیس - آلومینیوم اراک پرداخت و اعلام کرد داور یک پنالتی را نادیده گرفته است؛ پنالتی‌ای که می‌توانست صدر جدول را با تغییراتی همراه کند.

کد خبر: ۱۴۴۶۰۱
۱۸:۳۱ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱

داوری جنجالی بازی پرسپوایس؛ یک پنالتی سوخت!

دیدارنیوز: کارشناس داوری فوتبال کشورمان اعتقاد دارد یک پنالتی از چشم داور دیدار پرسپولیس - آلومینیوم اراک پنهان مانده است.

حسین عسگری درباره تصمیمات مرتضی منصوریان و کمک‌های او در دیدار تیم‌های پرسپولیس و آلومینیوم اراک، به تسنیم گفت: بازی‌ها در دور برگشت دشوارتر است و داوران باید بیشترین آمادگی جسمی و ذهنی را داشته باشند. در دقیقه ۳۹، برخوردی در محوطه جریمه آلومینیوم رخ داد که تصویر خیلی واضح نبود و نمی‌توانیم بگوییم خطای پنالتی رخ داد یا خیر.

وی در مورد اخراج علیرضا بیرانوند و اینکه به نظر می‌رسید میلاد فخرالدینی در موقعیت آفساید قرار داشت، تصریح کرد: دوربین در این شرایط باید روی خط آفساید باشد و سخت است با تصاویری که پخش شد، در این باره اظهارنظر کنیم. کمک داور باید با آخرین مدافع روی یک خط قرار بگیرد، اما او حدود دو متر از مدافع پرسپولیس عقب‌تر بود و به همین خاطر، نمی‌توان به تصمیم کمک داور اعتماد کرد.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان در ادامه اظهار داشت: به نظر می‌رسید مدافع آخر پرسپولیس، آفساید را پُر کرده بود. پس از اینکه فخرالدینی صاحب توپ شد، بیرانوند خارج از محوطه جریمه خطا کرد و موقعیت آشکار گلزنی را از حریف گرفت. پس می‌توان گفت تصمیم داور برای اخراج بیرانوند درست بود.

عسگری راجع به صحنه‌های حساس نیمه دوم این مسابقه خاطرنشان کرد: داور در دقیقه ۶۵ تمرکز لازم را نداشت و پنالتی واضحی را که روی مهدی ترابی رخ داد، اعلام نکرد. مدافع آلومینیوم، پای مهاجم پرسپولیس را زد و داور باید پنالتی می‌گرفت. در صحنه‌ای دیگر، بازیکن پرسپولیس با مدافع آلومینیوم شانه به شانه جلو می‌رفتند که برخورد صورت گرفته، فشار لازم را برای اعلام پنالتی نداشت.

به گزارش دیدارنیوز، تیم ده نفره پرسپولیس با توقف برابر آلومینیوم، صدر جدول را به سپاهان داد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر