تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌و‌پرورش:

کنکور سراسری جایی در سند تحول بنیادین ندارد

News Image Lead

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌و‌پرورش بر حذف کنکور در صورت اجرایی‌شدن کامل سند تحول بنیادین در مدارس تاکید کرد.

کد خبر: ۱۴۴۵۷
۱۱:۱۹ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
دیدارنیوز - فرهاد کریمی به انجام پژوهش‌هایی درباره کنکور سراسری و ضرورت حذف آن اشاره کرد و گفت: «درباره کنکور مقالاتی تولید و گزارش‌های تحلیلی در باب مضرات و اثرات سوئی که دارد انجام داده‌ایم. البته فارغ از پژوهش‌های انجام شده که مضرات کنکور را به اثبات می‌رساند، به سند بالادستی وزارت‌خانه یعنی سند تحول بنیادین دسترسی داریم که در حال اجراست که یک سند رو به جلو و آینده‌نگر است، کنکور جایی در سند تحول بنیادین ندارد.»

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌و‌پرورش افزود: «با توجه به تاکیدی که بر اجرای سریع‌تر سند تحول وجود دارد، اگر زمینه‌های اجرایی کامل آن در مدارس فراهم شود، در آینده نزدیک شاهد حذف کنکور خواهیم بود. البته کنکور مدافعانی نیز در سطح کشور دارد. در سازمان سنجش و وزارت علوم مدافعان سازوکارهای کنکور دیدگاه‌های خود را مطرح و بر آن ایستادگی می‌کنند، اما موضوع حائز اهمیت این است که در شرایط فعلی، کنکور آموزش و پرورش را از رسیدن به اهداف متعالی‌اش باز می‌دارد و این وضعیت به نفع کشور ما نیست.»

او ادامه داد: «طبیعی است که حذف کنکور یک موضوع سیاستی و اجرایی و تابع تفاهم و اقناع طرفینی است که در موضوع کنکور نقش ایفا می‌کنند و باید برای حل آن یک عزم ملی به وجود بیاید.»

کریمی همچنین به چالش‌های پیش‌روی پژوهشگاه مطالعات اشاره کرد و گفت: «چالش بزرگ ما این است که پژوهش‌ها جدی گرفته نمی‌شوند. اگر به پژوهش‌ها بها بدهیم تصمیمات با ضریب خطای پایین‌تری اتخاذ و سپس اجرا می‌شوند. متاسفانه برخی تصمیم‌گیران در حوزه‌های اداری جایگاهی برای پژوهش به ویژه در عرصه تعلیم و تربیت قائل نیستند.»


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی