
استاندار پیشین چند استان در جمع استانداران ادوار و در حضور اسحاق جهانگیری گفت: «منهای انسجام در داخل، فائق شدن بر مشکلات کنونی توهم است».
دیدارنیوز ـ سرویس سیاسی: ذخیره دانائی ایران در همه بخش ها، فهرستی از نیازهای فوری برای تغییر در ساحت داخل و عرصه خارج را تدوین و در اختیار رهبری قرار دهد. تاکید میکنم منهای انسجام در داخل، فائق شدن بر مشکلات کنونی توهم است.
محمود زمانی قمی که سابقه چند دوره استانداری را در کارنامه خود دارد، در جلسه جمعی از استانداران با اسحاق جهانگیری تحلیل متفاوتی را ارائه کرده که در ادامه میآید:
من حدود ۲ ماه قبل ویژگیهای نسل معترض را تبیین کرده و تفاوتهای امروز با ۲ ماه قبل را عرض میکنم؛
۱- جنبش توانسته نماد سازی کند.
۲- ادبیات تولید کرده و بخشهایی از دنیای هنر و ورزش را تسخیر نموده است. همچنین از گسترش روشهای غیر مسالمت جویانه پرهیز جسته است.
۳- از علائم و مشخصات مذهبی استفاده نکرده است.
۴- از ورود به مسائل قومی پرهیز کرده و بر یکپارچگی ایران تاکید میکند.
۵- عناصر خارج نشین تلاش جدیدی را برای همگرائی و هدایت جنبش آغاز کرده اند.
۶- اروپا تا دو ماه قبل در برزخ تعامل یا عدم تعامل بود، اما امروز موضعی افراطیتر از امریکا دارد و ناتو نیز امروز، روسیه و حامیان او را مقابل خود تلقی میکند.
۷- اجازه دهید برگردم به اصل مطلب؛ جنبش ۴ مرحله دارد، الف) ایجاد. ب) هدایت. ج) حمایت. د) بهره برداری.
۸- در مرحله شکل گیری، کژ کارکردیهای سیاستهای جاری و فقدان درک مسئولان از تحولات جدید مهمترین عامل بوده؛ اینکه پس از شکل گیری جریاناتی در خارج برای تاثیر گذاری فعال شوند، طبیعی است.
۹- در مراحل هدایت، حمایت_ بهره برداری، باز به دلیل ناکار آمدیهای راهبردها و سیاستهای جاری، ذخیره دانائی ایران فرصت نیافت تا راه حلهای خردمندانه را برای عبور از شرایط کنونی اعمال کند.
۱۰- ایران و دغدغهمندان آن باید ۲ مسیر توامان پیش ببرند.
الف- ذخیره دانائی ایران در همه بخش ها، فهرستی از نیازهای فوری برای تغییر در ساحت داخل و عرصه خارج را تدوین و در اختیار رهبری قرار دهد. تاکید میکنم منهای انسجام در داخل، فائق شدن بر مشکلات کنونی توهم است.
ب- جمعی از چهرههای خردمند ایران که هم مطالبات نسل جوان را میشناسند و هم مورد قبول نسل معترض هستند، برای باز کردن گفتگو وارد عمل شوند و مسئولان کشور هم از این دو اقدام استقبال کنند.
این مراحل کمک میکند تا دو نهاد واسط و نمایندگی مربوطه شکل گرفته و به انسجام و وحدت ملی کمک نماید. بنده طرح را آماده کرده ام، اگر تخطئه نکنند آماده همکاری خواهم بود. در خاتمه لازم به ذکر است که اگر وضع بدین منوال پیش رود، میتوان این ادعا را مطرح کرد که مرجعیت همه چیز را به بیرون وا گذار کرده ایم.