تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

رادان: تهران، نقطه اصلی هدف دشمن است

سردار رادان، رییس پلیس کشور، تهران را نقطه اصلی هدف دشمن دانست و گفت: هر اقدامی که تهران انجام شود می‌تواند الگوساز و برتری ساز نسبت به دیگر نقاط کشور داشته باشد پس فرماندهانی باید در تهران قرار بگیرند که ویژگی صددرصدی برای مقابله با این مشکلات و چالش‌ها را داشته باشد.

کد خبر: ۱۴۴۴۳۷
۱۳:۰۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

رادان

دیدارنیوز: رییس پلیس کشور با تاکید بر اینکه امروز آماده‌تر از دیروز هستیم گفت: شیوه‌هایی که دشمن در جنگ ترکیبی و هیبریدی به کار می‌گیرد اهمیت کار انتظامی را دو چندان کرده است.

سردار احمدرضا رادان فرمانده فراجا در مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید پلیس پایتخت که صبح امروز در ستاد فاتب برگزار شد، گفت: حساسیت انجام ماموریت و انجام وظیفه در مجموعه انتظامی کشور خاص و منحصربفرد است که دلایل مختلفی دارد.

وی ادامه داد: همین حساسیت نیز سبب ویژگی‌های خاص در اتحاد رویکرد‌ها شده است. شیوه‌هایی که دشمن در جنگ ترکیبی و هیبریدی به کار می‌گیرد اهمیت کار انتظامی را دو چندان کرده است.

سردار رادان با بیان اینکه امروز آماده‌تر از دیروز هستیم، گفت: این را همواره به دشمنانمان اعلام کردیم. در هر فتنه‌ای در نهایت شرف و آبرو نثار بچه‌های مخلص بسیج و مدافعان امنیت شده و یاس و سرخوردگی هم نصیب دشمنان و فتنه‌گران شد.

فرمانده فراجا با پوشیدن لباس انتظامی را منت خداوند بر سر برخی از بندگانش برای پرکردن توشه آخرت توصیف کرد و گفت: شک نکنید که این خدمت مسیر سخت آخرت را به مسیری سهل بدل می‌کند.

سردار رادان تهران را نقطه اصلی هدف دشمن دانست و گفت: هر اقدامی که تهران انجام شود می‌تواند الگوساز و برتری ساز نسبت به دیگر نقاط کشور داشته باشد پس فرماندهانی باید در تهران قرار بگیرند که ویژگی صددرصدی برای مقابله با این مشکلات و چالش‌ها را داشته باشد.

وی سردار رحیمی را به سردار رشید در تامین امنیت توصیف کرد و گفت: در طول این شش سال سردار رحیمی ماموریت خود را با ظرافت و البته با اقتدار پیش برد. شاهد این مدعا نیز اتفاقاتی است که در تهران رخ داد؛ مانند اتفاقات ٩۶، ٩٨ و ١۴٠١ که هربار شیوه و شگرد دشمن متفاوت از بار‌های قبل بود؛ و اگر دشمن بخواهد این‌بار هم اقداماتی را انجام دهد، بازهم شرمندگی و فصاحت برایشان خواهد ماند.

سردار رادان خدمت در تهران را سخت و حساس دانست و گفت: شیرینی آن هم معامله‌ای است که با خدا می‌کنیم و توشه‌ای است که کسب می‌کنیم. انصافا کار در تهران بزرگ پولاد می‌خواهد که سردار رحیمی با افتخار از این آزمون بیرون آمد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر