تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جنگ اوکراین؛ جنگنده «اف ۱۶» وارد می‌شود؟

آیا آمریکا پس از سامانه پاتریوت و تانک‌ آبرامز، جنگنده «اف ۱۶» هم به اوکراین خواهد داد؟ در حالی که تجاوز نظامی روسیه به اوکراین همچنان ادامه دارد، مسئولان اوکراینی بار دیگر خواستار دریافت جنگنده‌های «اف ۱۶» از آمریکا و آلمان شده‌اند.

کد خبر: ۱۴۴۴۰۷
۰۸:۴۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

جنگ اوکراین؛ جنگنده «اف ۱۶» وارد می‌شود؟

دیدارنیوز: گروهی از مقام‌های نظامی آمریکا به طور غیرعلنی از طرح تحویل هوایپما‌های جنگنده به اوکراین حمایت می‌کنند.

پایگاه اینترنتی «پولیتیکو» در حالی این خبر را به نقل از سه مقام آگاه از جلسات پنتاگون منتشر کرد که مسئولان اوکراینی بار دیگر خواستار دریافت جنگنده‌های «اف ۱۶» از آمریکا و آلمان شده‌اند. واشنگتن و برلین چند روز پیش با تحویل تانک‌های «آبرامز» و «لئوپارد ۲» به کی‌یف موافقت کرده بودند.

این در حالی است که ایالات متحده و آلمان پیش از این تحویل تانک به اوکراین را رد می‌کردند و اولویت را با تحویل سلاح‌های توپخانه‌ای و سامانه دفاع هوایی می‌دانستند.

یک مقام آگاه آمریکایی که نخواست نامش فاش شود تاکید کرد که هنوز تصمیم نهایی درباره تحویل جنگنده‌های «اف ۱۶» به اوکراین گرفته نشده است. او با این حال افزود: «فکر نکنم ما مخالف آن باشیم.»

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا ماه گذشته در جریان سفر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین به واشنگتن اعلام کرده بود که ایالات متحده سامانه دفاع هوایی «پاتریوت» را به کی‌یف تحویل خواهد داد.

از سوی دیگر یک مقام عالی‌رتبه اوکراینی روز شنبه اعلام کرد که کشورش در حال گفتگو‌های «سریع» با متحدان غربی‌اش است تا موشک‌های دوربرد و هواپیما‌های نظامی دریافت کند.

بنا به گزارش‌ها اوکراین فهرستی ۵۰ نفره از خلبانان نظامی خود را برای یادگیری پرواز با جنگنده‌های «اف ۱۶» مد نظر دارد. این در حالی است که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا نگران واکنش مسکو به تحویل جنگنده‌های «اف ۱۶» به اوکراین است. واشنگتن تهدید‌های ضمنی روسیه به استفاده از سلاح هسته‌ای را فراموش نکرده است هرچند احتمال وقوع جنگ هسته‌ای بر سر تحویل جنگنده‌هایی را که اولین بار در دهه ۱۹۸۰ ساخته شده است زیاد نمی‌داند.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها