تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

قوه قضاییه: حسن فیروزی بازداشت شد

رسانه قوه قضاییه امروز چهارشنبه (۵ بهمن ماه) اعلام کرد که حسن فیروزی در حال فرار از مرز‌های آبی کشور بازداشت شده است.

کد خبر: ۱۴۴۱۸۸
۱۳:۰۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱

قوه قضاییه: حسن فیروزی بازداشت شد

دیدارنیوز: قوه قضاییه اعلام کرد که شخصی به نام حسن فیروزی در حال فرار از مرز‌های آبی کشور بازداشت شده است.

مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد:

«در هفته‌های اخیر رسانه‌های معاند و بازو‌های آن‌ها در فضای مجازی با انتشار تصاویری از فردی به نام حسن فیروزی، عملیات رسانه‌ای گسترده‌ای انجام داده و اخبار مختلفی درباره وضعیت نامساعد این فرد در زندان منتشر کردند.

در خصوص نامبرده ادعا‌ها و داستان‌های عجیب و مختلفی مطرح شده بود؛ از اینکه وی در زندان اوین در آستانه اعدام قرار دارد تا انتشار یک فایل صوتی؛ همچنین این دروغ مطرح گردید که حسن فیروزی به دلیل شکنجه، به کما رفته است و خانواده‌اش او را در یک بیمارستان که محل و اسم آن را نمی‌دانسته‌اند ملاقات کرده‌اند.

اما پس از بررسی‌های دقیق انجام شده، مرکز رسانه قوه قضائیه در اطلاعیه‌ای که در تاریخ دوم بهمن ۱۴۰۱ منتشر کرد، اعلام کرد: فردی به نام حسن فیروزی با جرائم ذکر شده در ادعا‌های مطرح شده توسط معاندین، نه تنها طی ماه‌های گذشته حکم محکومیت و کیفرخواست نداشته بلکه در هیچ کدام از زندان‌های ایران در بازداشت یا گذران دوران محکومیت نیز نیست.

برهمین اساس و پس از حجم تبلیغات گسترده معاندین روی نام حسن فیروزی که به قول و گفته دروغین آن‌ها تحت شکنجه‌های سخت قرار داشت و حتی از بدن کبود و زخمی خود از داخل زندان عکس به بیرون ارسال کرده بود، بررسی‌های فنی دستگاه‌های امنیتی درخصوص یافتن فردی با چنین مشخصاتی آغاز شد تا اینکه بلافاصله اطلاعات جدیدی از این فرد بدست آمد.

این فرد که به گفته خودش بنا به درخواست شبکه‌های رسانه‌ای معاند تصاویر و فایل‌های صوتی خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌داد، با اقدامات اطلاعاتی و امنیتی سربازان گمنان امام زمان (عج) و با دستور مقام قضایی در جنوب کشور دستگیر شد.

حسن فیروزی که روز سوم بهمن ماه و یک روز پس از اعلام خبر مرکز رسانه قوه قضائیه در حال فرار از مرز‌های کشور در محدوده آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران نزدیک جزیره قشم بازداشت و شب گذشته با پرواز شماره ۱۲۴۱ به تهران منتقل شده است در اولین اظهارات خود بیان کرد: در مدت زمان مفقودی به جنوب کشور رفته بودم.

وی همچنین درخصوص تصاویر و فایل‌های صوتی منتسب به خود گفت: فایل‌ها را خودم تهیه می‌کردم و به درخواست مدیران کانال و یک شبکه رسانه‌ای معاند تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. از آن جایی که عکس‌‎های من در شبکه‎های مجازی به صورت گسترده منتشر شده بود، مدیران رسانه‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودم از من خواستند تا دستورات و خواسته‎هایشان را اجرا کنم.

وی در واکنش به اینکه آیا در هفته‌های اخیر در بازداشت بوده و مورد ضرب و شتم قرار گرفته گفت: من حتی یک روز هم در پی حوادث اخیر کشور دستگیر نشده و در بازداشت نبوده‌ام. هیچ جای بدنم کبود نیست و هیچ گاه تحت شکنجه قرار نگرفته‌ام.

حسن فیروزی در تشریح اقدام اخیر خود برای سناریوسازی بازداشت و شکنجه در زندان‌های جمهوری اسلامی ایران گفت:، چون به طلبکاران خود بدهی داشتم برای همین تصمیم گرفتم از خانه فرار کنم و به همین دلیل در تاریخ ۲۹ آبان‌ماه ضمن فرار از منزل سناریوی بازداشت و شکنجه خود را طراحی و آن را با اعضای رسانه‌های خارج از کشور مطرح کردم. قصدم این بود تا بتوانم از این داستان به نفع خودم استفاده کنم و با ربط دادن موضوع دستگیریم به اتفاقات اخیر در کشور عنوان کردم که توسط ماموران امنیتی بازداشت و روانه زندان شده‌ام تا از دست طلبکاران نجات پیدا کنم.

پس از بازداشت و انتقال به تهران، اتهام تبلیغ علیه نظام و نشر اکاذیب به حسن فیروزی تفهیم شده و تحقیقات تکمیلی در مورد او و اقدامات مجرمانه‌اش در این پرونده ادامه دارد که متعاقبا اطلاع‌رسانی لازم در خصوص آن صورت خواهد گرفت.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور