تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

وزیر اطلاعات: اعضای ۱۲ تیم تروریستی دستگیر شدند

وزیر اطلاعات از دستگیری اعضای ۱۲ تیم تروریستی وابسته اسرائیل در ایران خبر داد و گفت: این تیم‌های تروریستی قصد داشتند با عملیات‌های مختلف انتقام شکست‌های اخیر را بگیرند.

کد خبر: ۱۴۴۱۷۵
۱۱:۰۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱

وزیر اطلاعات: اعضای ۱۲ تیم تروریستی دستگیر شدند

دیدارنیوز: سید‌اسماعیل خطیب شامگاه سه شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل اطلاعات استان زنجان با بیان اینکه دشمن در مقابل وحدت و انسجام مردم، مسئولان، فرهیختگان و نخبگان دچار استیصال شده است، اظهار داشت: دست دشمنان با هر توطئه‌ای برای مردم رو شده است.

وی گفت: دشمن با ایجاد جنگ جهانی رسانه‌ای قصد نا امید کردن مردم ایران نسبت به خدمات نظام را دارد، ولی وحدت و انسجام بین مردم و مسئولان بار دیگر تداوم بخش پیروزی‌ها شد.

وزیر اطلاعات به فتنه‌های اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: عبور از فتنه‌ها با رهنمود‌های رهبر فرزانه و حکیم و اتحاد مردمی صورت گرفته و همدلی و اقتدار نتیجه این امنیت است.

وی با بیان اینکه دشمن از ابتدای انقلاب تا کنون به فکر براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت:دشمن از دشمنی خود دست نخواهد کشید و همواره به فکر توطئه‌های جدید است.

خطیب گفت: ایران قوی با مردم قوی شکل گرفته و حضور مردم در صحنه‌های مختلف موجب تقویت ارزش‌های انقلاب اسلامی و خنثی سازی توطئه‌ها است. اگر می‌خواهیم جامعه پویا و با نشاط داشته باشیم باید همه مسئولان یکصدا و متحد باشند.

وزیر اطلاعات خطاب به دشمنان که قصد نزدیکی به کشور‌های همسایه ما را دارند، گفت:کشور ما در موضوع امنیت و منافع ملی با جدیت با دشمنان برخورد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۲ تیم تروریستی توسط سربازان گمنام در مدت کوتاهی دستگیر شده‌اند، گفت: ریشه این تیم‌ها که قصد خرابکاری در داخل کشور را داشتند به اسرائیل متصل بود.

خطیب با بیان اینکه این تیم‌های تروریستی قصد داشتند با عملیات‌های مختلف انتقام شکست خود را از فتنه‌ها بگیرند، گفت: هوشیاری دستگاه‌های اطلاعاتی تمامی این فتنه‌ها را خنثی کرد.

وی همچنین به اقدامات دشمنان علیه سپاه پاسداران اشاره کرد و گفت: مردم و مسئولان با همدلی و اتحاد بار دیگر از سپاه پاسداران حمایت کرده و موجب دلگرمی سپاه شدند.

خطیب با بیان اینکه همه باید به به دولت کمک کنیم، گفت: باید همه تلاش‌ها به سمت افزایش اشتغال و کاسته شدن مشکلات اقتصادی باشد.

وزیر اطلاعات همچنین به ادامه سفر‌های استانی دولت رییسی اشاره کرد و گفت: حضور رییس جمهور و هیات دولت در بین مردم هر استان برای کاستن مشکلات آن منطقه است که با استقبال مردمی روبرو شد.

وی به فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر اشاره کرد و گفت: حفظ دستاورد‌های انقلاب اسلامی مهمترین رسالت ما است.

در پایان جلسه شورای تامین استان از خدمات خادمی مدیرکل سابق اطلاعات استان تقدیر و مدیرکل جدید اطلاعات استان زنجان معرفی شد.

لازم به ذکر است حضور در مزار شهدای زنجان، حضور در آستان مقدس امامزاده سید ابراهیم (ع) و دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان بخشی از برنامه سفر یک روزه حجت‌الاسلام خطیب در استان بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها