تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

مخبر: حق‌آبه هیرمند پیگیری می‌شود‌

محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور که در سیستان و بلوچستان حضور دارد، اعلام کرد که بحث حق‌آبه منطقه سیستان از رودخانه هیرمند پیگیری خواهد شد.

کد خبر: ۱۴۴۱۲۰
۱۱:۵۸ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱

مخبر: حق‌آبه هیرمند پیگیری می‌شود‌

دیدارنیوز: معاون اول رئیس جمهور گفت: از مجرای دیپلماسی بحث حق‌آبه منطقه سیستان از رودخانه هیرمند را نیز دنبال می‌کنیم.

محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در رأس هیأتی از طریق فرودگاه زابل وارد استان سیستان و بلوچستان شد و مورد استقبال محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی و شهرستانی قرار گرفت.

بازدید از وضعیت چاه نیمه‌ها، بازدید از خسارت‌های ناشی از سرما و یخبندان و شرکت در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از جمله برنامه‌های سفر مخبر به استان سیستان و بلوچستان است. این سفر پیرو دستور رئیس جمهور جهت بررسی و حل مشکلات حوزه‌های حامل‌های انرژی و منابع آب استان انجام شده است.

مسئله تامین آب در سیستان و بلوچستان بسیار مهم است

مخبر در بدو ورود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مسئله تامین آب در سیستان و بلوچستان بسیار مهم است؛ اینکه یک استان در کنار دریا قرار داشته باشد و یک دریا آب زیر زمین آب موجود باشد بعد روی زمین خشک باشد اصلاً موضوعیت ندارد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در راستای تامین آب سیستان و بلوچستان به لطف الهی هم انتقال آب از دریای عمان آغاز شده و هم بهره‌برداری از آب‌های ژرف در دستور کار قرار دارد و ان‌شاءالله از مجرای دیپلماسی بحث حق‌آبه منطقه سیستان از رودخانه هیرمند را از افغانستان نیز دنبال می‌کنیم.

وی بیان کرد: موضوع سوخت این روز‌ها در سیستان و بلوچستان به یک مسئله تبدیل شده، که هم در تعداد جایگاه‌های عرضه سوخت و هم در مقدار سوختی که باید به استان تعلق می‌گرفت که در این موضوعات ان‌شاءالله تصمیم‌گیری خواهیم داشت.

مخبر خاطرنشان کرد: بررسی بحث‌های اشتغال، مسکن و بررسی مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان دیگر برنامه‌های ما در این سفر است که هم در زابل و هم در زاهدان دبنیال خواهیم کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر