تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.
یکی از مخاطبان دیدار در گفتگو با این رسانه اعلام کرد:

"تیپاکس" امانتدار خوبی نیست/ کسی به شکایت من اهمیتی نداد

"دوم آذرماه سالجاری بسته‌ای که قرار بود از ورامین به بوشهر برسد پس از گذشت ۱۰ روز با بدترین شکل به دست مشتری رسید"؛ این جمله یکی از مشتریان تیپاکس است.

کد خبر: ۱۴۳۶۳۹
۱۰:۲۲ - ۲۶ دی ۱۴۰۱


دیدارنیوز: یکی از مخاطبان دیدارنیوز طی تماسی اعلام کرد که "تیپاکس" امانت دار خوبی نیست و هیچ کدام از مسئولان این شرکت هم به شکایت من رسیدگی نکردند.

حالا ماجرا چه بود؛ یکی فردی که شرکت محصولات آرایشی بهداشتی دارد پس از ثبت سفارش مشتری که در استان بوشهر زدگی می‌کند، محصولات خریداری شده را بسته بندی و برای ارسال آن را به تیپاکس تحویل می‌دهد.

اینطور که این فرد تعریف می‌کند، بسته مورد نظر پس از پیگیری زیاد و بعد از ۱۰ روز به بدترین شکل ممکن تحویل مشتری می‌شود، تمام کارتن پاره و آسیب دیده بود.

مخاطب دیدار می‌گوید: از تیپاکس شکایت کردم، اما هیچ نتیجه‌ای نداشت فقط چند روز پس از ثبت شکایت فردی با من تماس گرفت و شرح ماجرا را پرسید و پس از آن دیگر هیچ خبری از این شرکت نشد.

او تاکید می‌کند: از این پس دیگر با این شرکت همکاری نخواهم کرد و تیپاکس باید پاسخگوی این کم کاری خود باشد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
0
0
خدایی هرچی از این شرکت بی صاحب بگن کمه نمیدونم سرش به کجا وصله وپارتیش کیه که اینقدر پرو و گستاخ ان چند برابر پست پول میگیرن که کار سریع انجام بده دست آخر با بی ادبی تمام زنگ میزنه میگه نیرو نداریم خودت بیا ببر بسته رو.
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
0
0
دقیقا همینطور هست
تیپاکس امانت دار خوبی نیست
از این به بعد به هیچ عنوتن از تبپاکس استفاده نخواهم کرد
به هیچ عنوان
کاربر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
0
0
دوستانی که مثل من با تیپاکس اذیت شدن یا شورای حل اختلاف برید یا 195 زنگ بزنید،من فعلا به 195 زنگ زدم قلبم خیلی درد گرفته بس که حرص خوردم امیدورام در این تیپاکس به زودی تخته بشه با این هجم شکایت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
0
0
بی عرضه ترین مدیرت تیپاکس دار
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها