تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

محمد هاشمی به زاکانی: منظور شما از امام چه کسی است؟

محمد هاشمی گفت: آیا ایشان امام را می شناسد؟ منظور ایشان از مکتب امام چیست و اینکه منظور ایشان از امام چه کسی است؟

کد خبر: ۱۴۳۶۳
۱۰:۵۰ - ۲۲ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علیرضا زاکانی نماینده پیشین مجلس و عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان با ترسیم ویژگی‌های مکتب امام، اعلام کرده است که موسوی، خاتمی، هاشمی، احمدی‌نژاد، روحانی و سیّدحسن خمینی در مقابل مکتب امام تعریف می‌شوند و علی لاریجانی نیز در ویژگی‌های مربوط به مکتب امام، لنگ می‌زند.

این اظهارات درحالی از سوی زاکانی مطرح شده که چندی پیش هم محسن رفیق دوست در گفت وگویی اعلام کرد "هنوز یک عده مانده‌اند که باید از قطار انقلاب پیاده شوند"

چنین اظهارنظر هایی در حالی هر از چند گاهی از سوی برخی شخصیت های سیاسی مطرح می شود که عده ای بر این باورند این نوع نگاه ثمری جر زیر سوال بردن دستاوردهای نظام ندارد.

محمد هاشمی با بیان اینکه چنین ادعاهایی جز آسیب به نظام و زیر سوال بردن دستاورهای انقلاب نیست گفت: واقعیت این است که اگر کسی درباره موضوعی اعلام نظر می کند باید صلاحیت لازم در آن زمینه را داشته باشد به طور مثال یک دندانپزشک نمی تواند برای بیمار قلبی دارو تجویز کند.

وی با تاکید بر اینکه صلاحیت افراد برای اظهار نظر در هر زمینه ای باید از نظر علمی، فکری، اخلاقی، تجربی و اصولی تایید شده باشد ادامه داد: موضوع اینجا است که آقای زاکانی هیچ یک از صلاحیت ها را نداشته اما به خود اجازه می دهد هر آنچه به ذهنش می رسد را مطرح کند و متاسفانه کسی هم مانع او نمی شود.

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: باید از آقای زاکانی سوال کرد که بر اساس کدام دانش، تخصص و تجربه اظهارنظر می کند؟ آیا ایشان امام را می شناسد؟ منظور ایشان از مکتب امام چیست و اینکه منظور ایشان از امام چه کسی است؟

وی یادآور شد: آیا منظور آقای زاکانی از امام همان شخصیتی است که گفتند " هاشمی زنده است چون نهضت زنده است"؟ آقای زاکانی با چنین اظهارنظرهایی تنها تمام دستاوردهای انقلاب را زیر سوال می برد.

هاشمی درباره دلایل چنین اظهارنظرهایی درباره شخصیت های نظام، گفت: اشکال کار اینجاست که ما در نظام ضابطه مند عمل نمی کنیم. این در حالی است که هر نظام حکومتی، دارای ناظرانی است که اظهارات افراد را رصد کرده تا چنانچه به بیراهه رفتند تذکر داده و خواستار اصلاح شود یا دادستان و مدعی العموم نسبت به اظهارنظرهای بی اساس و توهین آمیز ورود کرده و واکنش نشان می دهد ولی ما چنین جایی را در نظام سیاسی و حکومتی مان نداریم و متاسفانه شاهدیم که حیثیت و آبروی افراد هم مهم نیست.

وی در پاسخ به اینکه آیا عده ای به دنبال این هستند که انقلاب را به نام خود بزنند، تاکید کرد: این موضوع دقیقا شبیه آن است که کسی بخواهد زمین یا خانه ای از مردم را غصب کند اما ما معتقد به مکتبی هستیم که باید نسبت به اظهارنظرهای خود پاسخگوباشیم اما به نظر می رسد عده ای باوری به آن ندارند.
منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر