تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عفو بین الملل جایزه «سفیر وجدان» را از «آنگ سان سوچی» پس گرفت

سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که معتبرترین جایزه این سازمان موسوم به «جایزه سفیر وجدان» را از رئیس دولت موقت و غیرنظامی میانمار پس می گیرد.

کد خبر: ۱۴۳۴۰
۰۸:۵۲ - ۲۲ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سازمان عفو بین الملل روز دوشنبه در تارنمای رسمی خود اعلام کرد که «جایزه سفیر وجدان» (the Ambassador of Conscience Award) معتبرترین جایزه حقوق بشری خود را از «آنگ سان سوچی» رهبر حزب حاکم میانمار به دلیل خیانت شرم آور او به ارزشهایی که سابقاً حامی آنها بشمار می رفت، پس می گیرد.

روز یازدهم نوامبر، «کومی نیادو» دبیرکل سازمان عفو بین الملل در نامه ای خطاب به آنگ سان سوچی به وی اطلاع داد که این سازمان جایزه سال ۲۰۰۹ را لغو خواهد کرد.

نیادو ضمن ابراز ناامیدی از اینکه آنگ سان سوچی از اقتدار و اختیار سیاسی و اخلاقی خود برای حراست از حقوق بشر، عدالت یا برابری در میانمار استفاده نکرده است، به بی اعتنایی آشکار وی نسبت به جنایات وحشیانه ارتش میانمار و عدم تساهل در برابر آزادی بیان اشاره کرد.

در بخشی از این نامه آمده است: «به عنوان سفیر وجدان سازمان عفو بین الملل، ما انتظار داشتیم که شما با بکار بردن اقتدار اخلاقی خود به اعتراض علیه بی عدالتی در هرجایی که شاهد آن هستید، ادامه دهید... امروز ما عمیقاً مأیوس شدیم که شما [آنگ سان سوچی] دیگر سمبل امید، شجاعت، و دفاع پایدار از حقوق بشر نیستید».

گفتنی است از زمانی که آنگ سان سوچی در آوریل ۲۰۱۶ رهبری دولت دوفاکتو و غیرنظامی میانمار را برعهده گرفت، دولت تحت ریاست وی به طور فعالانه ای به ارتکاب یا تداوم موارد نقض حقوق بشر پرداخته است.

سازمان عفو بین الملل به طور مکرر قصور و غفلت آنگ سان سوچی و دولت وی در اعتراض به جنایات وحشیانه ارتش میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در ایالت راخین این کشور را که سالها مورد تبعیض نژادی قرار گرفته اند، مورد انتقاد قرار داده است.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی