تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

وزش باد شدید در زابل

با اعلام هواشناسی، هم اکنون وزش باد با سرعت ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت در زابل در جریان است که شعاع دید افقی را به ۳۵۰۰ متر کاهش داده است.

کد خبر: ۱۴۳۳۵۰
۰۸:۲۲ - ۲۱ دی ۱۴۰۱

وزش باد شدید در زابل

دیدارنیوز: روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: هم اکنون وزش باد با سرعت ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت در زابل در جریان است که شعاع دید افقی را به ۳۵۰۰ متر کاهش داده است.

وزش این باد شدید شمالی سبب کاهش شدید دمای هوا نیز شده به طوریکه هم اکنون دما در زابل ۱- درجه سلسیوس است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت ۹ درجه سردتر شده است.

هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز، با صدور هشدارسطح زرد از وزش باد نسبتا شدید و افزایش ارتفاع موج خبر داد.

در این هشدار هواشناسی آمده است؛ از عصر چهارشنبه تا اواخر وقت جمعه وزش باد نسبتا شدید از سمت شمالی (در حدود ۳۵تا ۵۵کیلومتر بر ساعت) بر روی دریا عمان و سواحل به ویژه در شهرستان‌های دشتیاری و زرآباد پیش بینی می‌شود.

اثرات این پدیده احتمال افزایش ارتفاع موج در حدود ۱.۵ تا ۲متری، غرق شدن شناگران، آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی، خسارت به قایق‌ها و شناور‌های کوچک و اختلال در فعالیت‌های دریایی است.

شنا و تفریحات دریایی ممنوع و در تردد‌های دریایی به ویژه تردد با شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی با درنظر گرفتن تمهیدات لازم توسط تمام فعالان دریایی انجام شود.

بنا به گفته هواشناسی استان کاهش ۱۲ تا ۱۵ درجه‌ای دما درسیستان وبلوچستان رخ خواهد داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی