تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

دادگستری البرز: فوت محسن جعفری‌راد به علت مصرف قرص برنج بوده

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با فوت محسن جعفری‌راد گفت: حسب تحقیقات انجام شده از خانواده، محسن جعفری‌راد بعد از فوت پدر و مادرش دچار افسردگی بوده و داروی اعصاب مصرف می‌کرد و به جهت مسمومیت (خوردن قرص برنج) از سوی خانواده به یکی از بیمارستان‌های کرج انتقال داده شد و متاسفانه فوت شده است.

کد خبر: ۱۴۳۲۶۰
۱۷:۰۸ - ۱۹ دی ۱۴۰۱

دادگستری البرز: فوت محسن جعفری‌راد به علت مصرف قرص برنج بوده

دیدارنیوز: رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: فوت محسن جعفری راد به علت مصرف قرص برنج بوده است.

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با فوت محسن جعفری راد اظهار کرد: محسن جعفری بالنگاه معروف به جعفری راد ساکن مهرشهر کرج در تاریخ چهارم آبان در کرج با توجه به حضور در ناآرامی‌ها دستگیر شد. برای وی پرونده‌ای در یکی از شعب بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب کرج تشکیل و پس از تفهیم اتهام جرایم علیه امنیت با قرار بازداشت موقت به زندان معرفی و در تاریخ ۱۴ آبان با تبدیل قرار بازداشت موقت به قرار تامین کفالت با معرفی کفیل آزاد شد.

وی افزود: پس از تکمیل تحقیقات، در تاریخ ۱۹ آبان برای ایشان به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق حضور در تجمعات غیرقانونی و فیلمبرداری از آن و دعوت به تجمع غیر قانونی قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شد و با ارسال پرونده به دادگاه، برای ۱۳ اسفند نیز در شعبه اول دادگاه انقلاب کرج وقت رسیدگی تعیین شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: ایشان طبق اظهارات خودش مستندساز بوده و با حضور در ناآرامی‌ها می‌خواسته از بعضی صحنه‌ها فیلمبرداری کند.

فاضلی هریکندی ادامه داد: حسب تحقیقات انجام شده از خانواده، محسن جعفری راد بعد از فوت پدر و مادرش دچار افسردگی بوده و داروی اعصاب مصرف می‌کرد و به جهت مسمومیت (خوردن قرص برنج) از سوی خانواده به یکی از بیمارستان‌های کرج انتقال داده شد و متاسفانه فوت شده است.

وی افزود: جعفری راد ۱۴ آبان یعنی بیش از دوماه قبل از بازداشتگاه آزاد شده و فوت وی به جهت مسمومیت بوده است. پرونده‌ای در خصوص فوت وی تشکیل و دستورات مقتضی جهت بررسی موضوع صادر شده و با دستور مقام قضایی جسد جهت تعیین علت فوت به پزشکی قانونی ارسال و پس از انجام معاینات لازم و اخذ نمونه جهت سم شناسی، با توجه به تقاضای خانواده جهت خاکسپاری تحویل شده است.

فاضلی هریکندی گفت: همسر متوفی نیز در رابطه با فوت محسن جعفری راد اعلام کرده است که صبح روز گذشته با هم صبحانه خوردیم و من سر کار رفتم. یک ساعت بعد تماس گرفت و گفت من قرص برنج خوردم بیا. من هم آمدم و او را به بیمارستان بردم که متاسفانه فوت شد. موضوعات رسانه‌ای را تکذیب می‌کنم و عنوان می‌کنم بعضی از دوستانش مطالب کذبی در این رابطه منتشر کرده‌اند که صحت ندارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها