تیتر امروز

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات به بهانه بزرگداشت حافظ شیرازی

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته

در سومین برنامه از گپی‌نو به مناسبت بیستم مهرماه، بزرگداشت حافظ شیرازی به سراغ مسعود زنجانی پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات رفتیم تا با موضوع «حافظ به مثابه اندیشمند» با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.
کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل

کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم

دیدارنیوز در بیستمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «کوروش احمدی»، دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات...
داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است
گزارش دیدار از نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی

داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است

نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، نوشته‌ سیدعلی معتضدی، به همت کانون نمایشنامه نویسان و مترجمان تأتر ایران، عصر چهارشنبه ۱۵ مهرماه در خانه فرهنگ و هنر گویا در کریمخان...

بازداشت یکی از متهمان «کینگ‌ مانی»

با اقدامات قضائی صورت گرفته در پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی مشکلات عمده یکی از املاک بزرگ شرکت بادران با ارزش بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برطرف و موجبات رد مال در آینده برای شکات فراهم شد.

کد خبر: ۱۴۲۹۲۰
۰۸:۴۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۱

بازداشت یکی از متهمان «کینگ‌ مانی»

دیدارنیوز: دادگستری کل استان تهران در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی قضائی به پرونده کثیرالشاکی موسوم به "کینگ‌مانی" اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به این شرح است: «با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌ها و اولویت‌های اصلی دادگستری کل استان تهران تعیین تکلیف پرونده‌های کثیرالشاکی و کثیرالخواهان محسوب می‌شود، لذا رسیدگی و احقاق حقوق مالباختگان و شکات این دست از پرونده‌ها در دستور کار مجموعه قضائی استان تهران قرار دارد.

از جمله پرونده‌های کثیرالشاکی که به‌صورت ویژه تحت رسیدگی قضائی قرار دارد، پرونده موسوم به "کینگ‌مانی" محسوب می‌شود.

با اقدامات قضائی صورت گرفته مشکلات عمده یکی از املاک بزرگ شرکت بادران با ارزش بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برطرف و موجبات رد مال در آینده برای شکات فراهم شد.

به جهت وصول شکایات جدید و افزایش خسارات مورد مطالبه، قرار تامین کیفری یکی از متهمان پرونده تشدید و بازداشت شد.

در پایان ضمن تاکید بر اینکه احقاق حقوق شکات و مالباختگان در این پرونده اولویت اول و اصلی دستگاه قضائی محسوب می‌شود، اعلام می‌شود که دادگستری کل استان تهران تا تعیین تکلیف نهایی این پرونده و وصول مطالبات شکات با جدیت فرایند‌های حقوقی و قضائی لازم را دنبال و پیگیری خواهد کرد.

شایان ذکر است؛ پرونده موسوم به "کینگ‌مانی" در شمول پرونده‌های کثیرالشاکی تلقی شده است که بیش از ۴ هزار شاکی دارد و در حدود ۴ هزار میلیارد تومان مورد ادعای شکات پرونده قرار دارد.

اتهام متهمان این پرونده اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق کلاهبرداری شبکه‌ای است که با قرار جلب دادرسی و کیفر خواست برای ۸ متهم اصلی پرونده صادر شده است.

پیش از این، پرونده مذکور با دستور رئیس کل دادگستری استان تهران به یکی از شعب مجتمع قضائی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی ارجاع شده بود.»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر