تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تصادف ۲ اتوبوس در محدوده فرودگاه امام؛ یک کشته و ۴۸ مصدوم

تصادف میان دو دستگاه اتوبوس در محدوده فرودگاه امام خمینی (ره) منجر به مرگ یک تن و مصدومیت ۴۸ تن دیگر شده است.

کد خبر: ۱۴۲۷۳۵
۱۰:۴۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۱

تصادف ۲ اتوبوس در محدوده فرودگاه امام؛ یک کشته و ۴۸ مصدوم

دیدارنیوز: مهدی ولیپور، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر درباره جزئیات این حادثه گفت:‌تصادف میان دو دستگاه اتوبوس در آزادراه تهران-قم، خروجی فرودگاه امام خمینی (ره) در ساعت ٦:٢٨ صبح امروز رخ داد که به محض اطلاع این موضوع به هلال احمر چهار تیم عملیاتی به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این حادثه در محدوده ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) رخ داده بود، گفت: درپی این حادثه تعدادی از مصدومان درون کابین اتوبوس‌ها گرفتار شده بودند که امدادگران نسبت به رهاسازی و نجات آنان اقدام کردند. متاسفانه یک تن نیز که دچار آسیب‌دیدگی شدیدتری شده بود، جان خود را از دست داد.

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، شمار مصدومان این حادثه را ۴۸ نفر اعلام کرد و این افراد از سوی عوامل امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

اورژانس کشور نیز از اعزام ۱۲ دستگاه آمبولانس و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل این حادثه خبر داد و اعلام کرد که مصدومان را به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

سرهنگ طوسی، رئیس پلیس راهور فرودگاه امام خمینی (ره) نیز جزئیاتی بیشتر از این حادثه را تشریح کرد و گفت: حوالی ساعت ۶:۳۰ صبح امروز دو دستگاه اتوبوس که یکی مربوط به سرویس شهرک صنعتی حسن‌آباد و دیگری مربوط به پرسنل فضای سبز شهر فرودگاهی بوده است با یکدیگر تصادف کرده‌اند، متاسفانه در این تصادف یک نفر که از سرنشین جلوی اتوبوس مربوط به سرویس حسن‌آباد فوت کرد و حدود ۱۱ نفر از مصدومان هم بدحال هستند.

وی در توضیح نحوه تصادف نیز گفت:‌شکل تصادف جلو به عقب بوده است، راننده مربوط به سرویس حسن‌اباد گویا دچار خستگی و خواب‌الودگی شده و این حادثه رخ داده است. پلیس راهنمایی و رانندگی بلافاصله پس از تصادف نیز گشت جاده‌ای را به محل اعزام کرد و صحنه ایمن‌سازی شد. اولویت برای ما خارج کردن افراد داخل صحنه تصادف بود، به این معنی که سرنشینان هر دو اتوبوس را با دو دستگاه ون که از طرف شهر فرودگاهی هماهنگ شده بود، خارج کردیم.

طوسی درباره نوع اتوبوس‌ها نیز گفت:‌اتوبوس‌ها از نوع اتوبوس‌های بنز ۳۰۲ قدیمی هستند، اما باتوجه به زیاد بودن حجم تصادف هنوز نتوانستیم مدارک را چک کنیم و همکاران مشغول هستند. هم اکنون ترافیک اتوبان به حالت عادی برگشته است. ما هنوز مدارک را هنوز چک نکردیم، اما گواهینامه راننده‌ها را که چک کردیم هر دو دارای گواهینامه هستند و حدودا ۵۰ سال سن دارند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر