تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

چگونه از «دیابت» پیشگیری کنیم؟

با افزایش سن، احتمال ابتلا به دیابت نوع دو افزایش می‌یابد، اما شما می‌توانید با تغییر سبک زندگی در دو حوزه مهم زندگی‌تان، از بروز دیابت پیشگیری کرده یا آن را به تاخیر بیندازید.

کد خبر: ۱۴۲۴۹۸
۰۸:۳۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۱

چگونه از «دیابت» پیشگیری کنیم؟

دیدارنیوز: با افزایش سن احتمال بروز ابتلا به دیابت نوع دو افزایش می‌یابد. اگر شما ۴۵ سال و بیشتر سن داشته یا افزایش وزن داشته باشید، در معرض بروز خطر دیابت نوع دو یا پیش دیابت قرار دارید. وجود سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت نیز این احتمال را افزایش می‌دهد. برداشتن برخی قدم‌های کوچک از ابتلا به دیابت پیشگیری کرده یا آن را به تأخیر می‌اندازد. در صورت افزایش وزن، با تحرک بیشتر و انتخاب غذا‌های سالم در جهت کاهش آن اقدام کنید.

- تحرک داشته و شاد باشید: فعالیت بدنی می‌تواند میزان کشش اندام‌ها و انعطاف‌پذیری و تعادل بدن‌تان را افزایش دهد. برای شروع، اهداف خود را معین کنید. هر روز کمی به فعالیت خود اضافه کنید تا به ۳۰ دقیقه در روز برای دست‌کم پنج روز در هفته برسید. البته گرم کردن بدن برای شروع فعالیت‌های فیزیکی و آمادگی بیشتر لازم است. دقایقی قبل از شروع هر نوع فعالیت ورزشی، خود را گرم‌کنید. شانه‌های خود را بالا بیندازید، با انگشتان خود ضرب بگیرید، به بازو‌های خود حرکات دورانی بدهید یا درجا حرکت کنید. ورزش‌های کششی کمک می‌کنند که انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشید، راحت‌تر خم شده و مثلاً بند کفش خود را ببندید یا هنگام برگشت به سمت عقب ازجمله در هنگام رانندگی پشت شانه خود را ببینید. وقتی‌که عضلات شما گرم شد، بدن خود را کشش دهید.

راه رفتن تند بهترین نوع فعالیت است. مطمئن شوید کفشی که پوشیده‌اید مناسب است. در محل‌های امن مانند پارک‌ها و یا مسیر‌هایی که برای این منظور در نظر گرفته شده، پیاده‌روی کنید. می‌توانید هنگام تماس تلفنی، در محل کار یا در خانه، راه بروید تا میزان فعالیت بدنی شما بیشتر شود. همچنین برای آنکه بیشتر راه بروید، ماشین را دورتر از محل خرید، محل کار، یا مقصد خود پارک کنید. همچنین می‌توانید یک ایستگاه قبل از مقصد از مترو یا اتوبوس پیاده شده و بقیه مسیر را پیاده‌روی کنید.

- تغذیه صحیح داشته باشید: جهت پیشگیری از دیابت نوع دو و کاهش وزن، مقدار غذای مصرفی خود را کاهش دهید. غذا‌های سالم را انتخاب کنید. گروه غلات کامل مانند نان سبوس‌دار، غلات آماده، برنج، آرد جو و جو دوسر، میوه‌ها و سبزی‌های رنگی، روغن‌های دارای زیان کم برای قلب مانند دانه‌های روغنی و روغن‌های مایع، شیر، ماست و پنیر کم‌چرب و... را مصرف کنید.

بنابر اعلام دانشگاه علوم پزشکی تهران، همچنین ماهی و گوشت بدون چربی و ماکیان بدون پوست را انتخاب کنید. به‌جای سرخ کردن غذا‌ها آن‌ها را آب‌پز یا تنوری کنید. مصرف دسر و شیرینی‌ها را محدود کنید؛ چراکه این نوع خوراکی‌ها غیر از داشتن مقادیر زیادی قند، سرشار از چربی نیز هستند. به‌جای نوشیدنی‌های شیرین آب بنوشید. خوردن صبحانه را فراموش نکنید. در هر وعده غذایی می‌توانید ۹۰ گرم (به‌اندازه یک قوطی کبریت) گوشت پرنده، ماهی یا گوشت قرمز مصرف کنید.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی