تیتر امروز

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...
نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه

این صد و بیستمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید
«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز

علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید

«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که قصد دارد دغدغه‌ها و مسایل و مشکلات حوزه فرهنگ را پوشش دهد. از این رو نخستین مهمان این برنامه علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی بود.
رئیس مجلس در خصوص حرف‌های نمایندگان که باعث تشویش اذهان عمومی می‌شود، ورود کند

کنعانی‌مقدم: «میرسلیم» باید این حرف‌ها را در خصوص فرزندش می‌زد

حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، در واکنش به اظهارات اخیر میرسلیم نماینده تهران در خصوص اعدام‌ها گفت: این صحبت‌ها دخالت در امور قضائی است، زیرا در قانون اساسی، بحث تفکیک قوا را داریم. نکته بعدی این است که به نظر می‌رسد ایشان باید این حرف‌ها را در خصوص فرزند گرامی‌شان که در زندان است، می‌زد. اینکه در این شرایط، بنزین روی آتش بریزیم و حرف‌هایی بزنیم که باعث نگرانی بعضی از خانواده‌های درگیر در حوادث اخیر که فرزندانشان به بهانه‌های مختلف در زندان هستند شویم، چندان درست نیست. نباید باعث ایجاد تشویش در اذهان عمومی شد.

کد خبر: ۱۴۲۱۱۸
۱۰:۴۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱

کنعانی‌مقدم: حرف‌های «میرسلیم» ارزش حقوقی ندارد

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: صحبت‌های میرسلیم دخالت در امور قضایی است، زیرا در قانون اساسی، بحث تفکیک قوا را داریم. نکته بعدی این است که به نظر می‌رسد ایشان باید این حرف‌ها را در خصوص فرزند گرامی‌شان که در زندان است، می‌زد.

حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، در واکنش به اظهارات اخیر میرسلیم نماینده تهران در خصوص اعدام‌ها گفت: اظهارنظر میرسلیم به عنوان نماینده مجلس ارزش قانونی و حتی بحث کردن هم ندارد، چون قوه‌قضائیه مستقل بوده و قوه‌قضائیه است که در‌خصوص مجازات مجرمین تصمیم می‌گیرد که چگونه عمل کند.

وی افزود: این صحبت‌ها دخالت در امور قضائی است، زیرا در قانون اساسی، بحث تفکیک قوا را داریم. نکته بعدی این است که به نظر می‌رسد ایشان باید این حرف‌ها را در خصوص فرزند گرامی‌شان که در زندان است، می‌زد. اینکه در این شرایط، بنزین روی آتش بریزیم و حرف‌هایی بزنیم که باعث نگرانی بعضی از خانواده‌های درگیر در حوادث اخیر که فرزندانشان به بهانه‌های مختلف در زندان هستند شویم، چندان درست نیست. نباید باعث ایجاد تشویش در اذهان عمومی شد. به نظر می‌رسد که صحبت‌های میرسلیم قابل بیان نیست و رئیس مجلس در چنین شرایطی که نمایندگان چنین اظهارنظر‌های عمومی می‌کنند، باید ورود پیدا کرده و در این خصوص موضع‌گیری کند.

کنعانی مقدم در پاسخ به این سوال که چقدر ضرورت دارد شخصیت‌های سیاسی مثل نمایندگان مجلس و میرسلیم در جایگاهی صحبت کنند که نماینده همه مردم نه بخشی از اقشار مختلف مردم باشند، گفت: این یک قاعده کلی در مجلس است، تا حرفی در مجلس به عنوان یک بیانیه مشترک نزنند یا به صورت قانون مطرح نشود، حرف مجلس نیست و بیشتر اظهارنظر شخصی است و هیچ‌گونه ارزش حقوقی هم ندارد.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که این اظهارات باعث تضعیف جایگاه نمایندگی مردم نمی‌شود، گفت: نمایندگان در بیان اظهارنظر آزاد هستند و می‌توانند در همه موارد اظهارنظر کنند. اما این مردم هستند که در انتخابات آینده اینچنین اظهارنظر‌هایی را ملاک بررسی صلاحیت و انتخاب افراد قرار می‌دهند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
پرطرفدارترین ها