تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

انتقاد پلیس از استاندارد برخی خودروهای وارداتی

جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با بیان اینکه شنیده‌ایم که بناست به دلیل عدم توانایی در تولید سوخت یورو۶ از ورود خودرو‌های دارای استاندارد یورو۶ به کشور نیز جلوگیری شود، گفت: ورود خودرو‌های فاقد استاندارد روز دنیا با آلاینده بالا به هیچ عنوان به صلاح کشور و مردم نخواهد بود، چرا باید مجوز ورود و تردد به خودرو‌هایی را در جاده‌ها و شهر‌های کشور بدهیم که قرار است در طول عمر چهل، پنجاه ساله خود، آلایندگی بالایی تولید کنند؟

کد خبر: ۱۴۱۸۷۹
۱۰:۲۹ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱

انتقاد پلیس از استاندارد برخی خودروهای وارداتی

دیدارنیوز: سردار سید تیمور حسینی با اشاره به موضوع واردات خودرو به کشور گفت: متاسفانه آنطور که شنیده می‌شود بناست تا با یک بهانه واهی از ورود خودرو‌های دارای استاندارد یورو۶ به علت ناتوانی در تولید این نوع سوخت در کشور جلوگیری شود. یورو ۶، آخرین نوع تولید سوخت خودرو در دنیاست که آلایندگی بسیار کمی دارد و قرار بود تا در انتخاب خودرو‌های وارداتی، استفاده از این نوع سوخت مورد توجه قرار بگیرد.

وی ادامه داد: از طرف دیگر در اسفندماه ۱۴۰۰ نیز هیئت وزیران در خصوص ماده ۴ آیین‌نامه فنی، موضوع دوم قانون هوای پاک اصلاحیه‌ای را به عنوان تبصره این ماده اضافه کردند که در آن به صراحت قید شده بود که خودرو‌هایی وارد شوند که از استاندارد سوخت یورو ۶ برخوردار باشند.

حسینی با تأکید بر اینکه با بهانه قادر نبودن به تولید سوخت یورو ۶ در داخل، این اصلاحیه را نقض و به غلط تصمیم به حذف این تبصره گرفتند، گفت:ما قرار نیست در مقابل تصمیمات اشتباه عکس‌العمل نشان ندهیم، مگر می‌شود کشوری که یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان نفت در جهان است، نتواند سوخت یورو ۶ تولید کند؟

جانشین رییس پلیس راهور فراجا با طرح این پرسش که چه نگاهی است که می‌گویند که قادر به تولید این نوع سوخت در کشور نیستیم؟ توضیح داد: وزارت نفت بر اساس قوانین مندرج در قانون هوای پاک، مکلف به تولید سوخت یورو ۶ از سال ۱۴۰۰ بوده، ولی به علت کسری بودجه، زمان تولید را به ماه‌های بعد موکول کرده است.

چرا باید خودرو‌هایی وارد کنیم که قرار است نیم قرن آلاینده بالا تولید کنند؟

حسینی با اشاره اینکه وزارت نفت در حال حاضر نیز به دلیل کمبود نقدینگی و بالا بودن هزینه تولید سوخت یورو ۶، درخواست به تعویق افتادن تولید این نوع سوخت را به دولت اعلام داشته است، اظهارکرد: البته وزارت نفت گفته است که بعد از برطرف شدن مشکلات موجود، به تولید سوخت یورو ۶ خواهد پرداخت و در تولید آن هیچ‌گونه مشکلی ندارد.

وی با بیان اینکه بعد از رفع مشکلات موجود، وزارت نفت به زودی تولید سوخت یورو ۶ را شروع خواهد کرد و به همین دلیل، ورود خودرو‌های فاقد استاندارد روز دنیا با آلاینده بالا به هیچ عنوان به صلاح کشور و مردم نخواهد بود، تصریح کرد: چرا باید مجوز ورود و تردد به خودرو‌هایی را در جاده‌ها و شهر‌های کشور بدهیم که قرار است در طول عمر چهل، پنجاه ساله خود، آلایندگی بالایی تولید کنند؟

جانشین رییس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه وزارت نفت ظرف ماه‌های آینده، تولید سوخت یورو ۶ را آغاز خواهد کرد، گفت: به همین دلیل، مافیای خودرو به دنبال هر بهانه‌ای برای هدایت بازار با سوءاستفاده از رانت‌هایی است که در اختیار دارد. صدالبته که این موضوع از دید ما پنهان نبوده و همه تلاش خود را خواهیم کرد تا با خودکفایی در تولید سوخت یورو ۶، خودرو‌های باکیفیت روز دنیا را وارد کشور کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی