تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

خزعلی: شعار «زن، زندگی و آزادی» در باطن علیه زنان است!

انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: در اتفاقات اخیر حرکتی را به نام زنان، زندگی و آزادی شروع کردند اما در باطن علیه زنان و مخالف مشی صحیح آزادی طلبی واقعی و رسیدن به ارتقاء و کمال است.

کد خبر: ۱۴۱۷۰۹
۱۲:۵۸ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱

خزعلی: شعار «زن، زندگی و آزادی» در باطن علیه زنان است!

دیدارنیوز: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، با بیان اینکه در شرایط امروز جامعه بحث جنگ شناختی کاملا مشهود است، گفت: در اتفاقات اخیر حرکتی را به نام زنان، زندگی و آزادی شروع کردند اما در باطن علیه زنان و مخالف مشی صحیح آزادی طلبی واقعی و رسیدن به ارتقاء و کمال است.

انسیه خزعلی که به مناسبت روز دانشجو میهمان دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بود، اظهار کرد: در وقایع اخیر شاهد بودیم که به چه زندگی‌ها پایان داده شد و چه آزادی‌هایی با فشار و تهدید از مردم سلب شد.

معاون رئیس جمهور خاطر نشان کرد: دولت می‌خواهد برای توازن جامعه نقش‌های مختلف و جنبه‌های گوناگون حضور زنان را محقق کند تا بتواند از تمام قابلیتها و ظرفیتهای زنان برای ایفای نقشهای خانوادگی و اجتماعی کمک بگیرد.

وی با تاکید براینکه توجه به حوزه زنان از ابتدای دولت سیزدهم با جدیت در دستور کار است، ادامه داد: در سفرهای استانی با همین نگاه تلاش کردیم اعتبارات ویژه بانوان در استانها اختصاص یابد. اختصاص اعتبارات خاص در زمینه اشتغال، ورزش، بازپروری و سوادآموزی بانوان از اولویتهای سفرهای استانی بود و در جلسات هفتگی مجازی با مدیران استان پیشرفت مصوبات سفرها پیگیری میشود.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مسائل دختران مجرد از موضوعات مهم مورد نظر معاونت است، خاطر نشان کرد: کارگروه هویت دختران از کارگروه‌های فعال معاونت است که در آن صحبتهای دختران را می‌شنویم، نیازهای دختران را احصاء کرده‌ایم وخبر خوش اینکه اپلیکیشن ویژه دختران در دست تهیه است.

خزعلی با اشاره به تاثیر رسانه در رقم زدن وقایع اخیر تصریح کرد: حساسیت و آگاه بودن بانوان در فضای مجازی و شناخت داشتن نسبت به وقایع منطقه و جهان بسیار ضروری است باتوجه به فریب‌های رسانه‌ای معاندان نظام، فشار دشمنان و بازی،های بین‌المللی که علیه دختران و زنان ایرانی اجرا می‌شود بهترین راه مقابله هوشیاری، آگاهی و حضور موثر دختران در این عرصه است.

بنا بر اعلام روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، وی با تاکید بر ضرورت پیشقدم بودن دانشجویان در شکل گیری و فعالیت تشکلهای مردمی گفت: در بسیاری از فشارهای بین‌الملی حضور پررنگ تشکلهای مردمی مانند تشکلهای دانشجویی می‌تواند مثمر ثمر باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها