تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

خشم آلمانی‌ها از شکست اسپانیا؛ تیم انریکه «عمدا» باخت؟

شکست تیم ملی اسپانیا برابر ژاپن که با حذف آلمان همراه بود، خبرساز شده و خشم ژرمن‌ها را در پی داشته؛ البته آلمان خودش در بازی ابتدایی به ژاپن باخت و نمی‌توان برد سامورایی‌ها مقابل لاروخا را اتفاقی دانست. هرچند که این نتایج عجیب و باورنکردنی در تورنمنت‌های بزرگ همیشه حرف و حدیث و حاشیه‌های زیادی در پی داشته و گفته شده حتی برخی مدعیان برای استفاده از مسیر و قرعه بهتر(!) برای رسیدن به مراحل بالاتر این شکست‌ها را ترجیح‌ می‌دهند.

کد خبر: ۱۴۱۳۰۱
۱۱:۱۸ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱

خشم آلمانی‌ها؛ انتظار شکست اسپانیا را نداشتیم!

دیدارنیوز: بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان از شکست اسپانیا برابر ژاپن و حذف از جام جهانی ۲۰۲۲ به دلیل همین نتیجه خشمگین شدند.

تیم ملی فوتبال آلمان که یکی از مدعیان قهرمانی جام جهانی ۲۰۲۲ به شمار می‌رفت وداعی زودهنگام با این رقابت‌ها داشت. شب گذشته ژرمن‌ها ۴ بر ۲ کاستاریکا را شکست دادند، اما این نتیجه برای صعود کافی نبود. اسپانیا با پذیرش شکست برابر ژاپن باعث حذف ژرمن‌ها شد. ژاپن به عنوان صدرنشین و اسپانیای ۴ امتیازی به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به آلمان راهی مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ شدند.

توماس مولر، مهاجم تیم ملی آلمان گفت: در بازی با کاستاریکا با تمام وجودمان بازی کردیم و گاهی در طول بازی نظم تیمی را از دست دادیم. با این حال خیلی به حریف فشار آوردیم. هرچند هر چه در توان‌مان بود را ارائه دادیم، اما ژاپن، اسپانیا را شکست داد و این برای ما ناراحت‌کننده بود. در نهایت سرنوشت این بازی هم از دست ما خارج شد.

کای هاورتز دیگر بازیکن ژرمن‌ها نیز اظهار داشت: انتظار چنین نتیجه‌ای از اسپانیا برابر ژاپن را نداشتیم. اکنون ما فقط می‌توانیم خودمان را سرزنش کنیم. با چنین کیفیتی از بازیکنان آلمان نباید از ژاپن در دیدار نخست شکست می‌خوردیم. ما شانس کافی برای شکست ژاپن و اسپانیا را داشتیم. کاستاریکا این شانس را به ما داد که به دور بعدی جام جهانی صعود کنیم، اما استفاده نکردیم.

الیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان درباره حذف از جام جهانی ۲۰۲۲ گفت: ما بسیار ناامید و عصبانی هستیم، زیرا چیز‌هایی در هر سه بازی در دستان خودمان بود. در نهایت فوتبال یک بازی ساده است. شما باید گل‌های زیادی بزنید و تا جایی که می‌توانید کمتر گل بخورید. کاری که ما نتوانستیم انجام دهیم. اگر از موقعیت‌های خود برابر کاستاریکا استفاده می‌کردیم گل‌های بیشتری می‌زدیم و اسپانیا هم تحت فشار قرار می‌گرفت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور