تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

۱۷.۵ مرگ به ازای هر ۱۰۰هزار بیمار دیابتی در کشور

رئیس اداره غدد و متابولیک مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت ضمن اعلام آمار مرگ و میر ناشی از بیماری دیابت در دنیا و ایران، بر لزوم افزایش سطح آگاهی عموم درباره این بیماری تاکید کرد.

کد خبر: ۱۴۱۱۵
۱۴:۰۷ - ۱۹ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر شهین یاراحمدی در نشست خبری هفته ملی دیابت گفت: اگر در آسیا و خاورمیانه میزان مرگ ناشی از بیماری دیابت را اندازه بگیریم، در بحرین بیشترین مرگ ناشی از بیماری دیابت یعنی ۹۸ مرگ به ازای ۴۰۰ هزار دیابتی را شاهدیم. همچنین کمترین میزان مرگ مربوط به ژاپن است که چهار مرگ به ازای هر ۱۰۰هزار دیابتی رخ می‌دهد.

وی افزود: این اندازه‌گیری در ایران نیز نشان می‌دهد که ۱۷.۵ مرگ به ازای هر ۱۰۰هزار نفر دیابتی رخ می‌دهد. در همین راستا ما در برنامه ایراپن، چهار بیماری اصلی غیر واگیر را بررسی کردیم و هدف‌مان این است که میزان مرگ ناشی از این بیماری‌ها را  کاهش دهیم.

یکی از اهداف فعالیت‌های ما آموزش‌ و افزایش سطح آگاهی عموم است و در همین راستا در طول سال برنامه‌های آموزشی را برگزار می‌کنیم. اما در طول هفته ملی دیابت، آموزش‌ها گسترده‌تر می‌شود تا با افزایش آگاهی، دیابت را در خانواده‌ها کنترل کنیم؛ چراکه خانواده در مدیریت، مراقبت و پیشگیری از دیابت نقش اساسی دارد و موجب می‌شود علاوه بر پیشگیری از دیابت و کاهش عوارض آن از هزینه‌های ناشی از دیابت نیز کاسته شود.

در ادامه دکتر قائمی - عضو برنامه کنترل کشوری دیابت گفت: روند دیابت در کشور و دنیا افزایش شیوع و بروز بالایی دارد. حدود ۳۰ سال است که اقدامات در بخش درمان و پیشگیری بیماری دیابت در کشور در حال اجرا است. در بخش پیشگیری نیز هدف آموزش و افزایش سطح آگاهی عموم برای پیشگیری از بروز دیابت و کاهش عوارض ناشی از آن است. در بخش درمان هم در سطوح دوم و سوم خدمات،  ۳۰۰ کلینیک تخصصی دیابت راه‌اندازی شده است که ۲۴۰ مرکز تا پایان سال ۹۷ به این مراکز اضافه می‌شود.

وی گفت: با وجود تمام فعالیت‌هایی که انجام شده کنترل دیابت در کشور خوب نیست و امیدواریم با همکاری رسانه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد بتوانیم در درمان و پیشگیری دیابت گام برداریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی