تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

تحصیل دانش‌آموزان در۹۸۰ مدرسه خشتی کشور/ ۷۰۰ کلاس کانکسی داریم!

News Image Lead

معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش از تحصیل دانش‌آموزان در۹۸۰ مدرسه خشتی کشور خبر داد و گفت: عمده بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق و مزایای معلمان و پرسنل می شود.

کد خبر: ۱۴۰۶
۱۶:۰۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یوسف نجفی در رابطه با مدرسه سازی اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، قانون مشارکت ۵۰ درصدی دولت در امر مدرسه‌سازی در قالب قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه به تصویب رسید که اگر در پروژه‌ای ۵۰ درصد خیران مشارکت داشته باشند ۵۰ درصد دیگر آن را دولت پرداخت می‌کند، سال گذشته وزارت آموزش و پرورش نتوانست سهم خود را ادا کند.

وی با تأکید بر اینکه سال گذشته میزان تعهد خیرین در کشور ۸۰۰ میلیارد تومان بود که از این میزان ۴۰۰ میلیارد تومان تحقق یافت، گفت: در لایحه بودجه سال جاری بر اساس سهم تحقق‌یافته خیرین در امر مدرسه‌سازی را پیش‌بینی کرده‌ایم تا اگر خیرین نتوانستند پروژه را به اتمام برسانند ۵۰ درصد هزینه پروژه را دولت پرداخت کند.

معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: واقعیت این است که دولت به‌تنهایی نمی‌تواند از عهده تمامی مشکلات برآید و نیاز به مشارکت خیرین دارد اما درعین‌حال که خیرین دولت را یاری می‌دهند ولی این اقدام آن‌ها از آثار معنوی بالایی برخوردار است.

بیشتر بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود

نجفی از تحصیل دانش‌آموزان در ۹۸۰ کلاس خشتی و گلی در استان‌های کشور خبر داد و گفت: علاوه بر مدارس خشتی و گلی، در سطح کشور ۷۰۰ کلاس کانکسی داریم و تعداد کلاس‌های درس کَپَری ۱۵۰ مورد است، آیا این‌که می‌توان در برخی مناطق مدارس دائمی ساخت یقیناً جمعیت دانش‌آموزی این اجازه را نمی‌دهد و از طرفی هم به خاطر مهاجرت روستائیان و عدم وجود امکان توسعه نمی‌شود مدرسه در این مناطق ساخت.

وی افزود: توصیه ما به سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور این است که مشارکت‌های خیرین را در امر مدرسه‌سازی به سمتی سوق دهد تا در آینده مدارس پابرجا بماند، این در حالی است که در گذشته در برخی مناطق مدارسی احداث‌شده که اکنون به دلیل نبود دانش‌آموز بلااستفاده مانده است و حال به‌عنوان انبار مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش وظیفه رسیدگی به ۷۵۰ منطقه آموزش و پرورش و ۱۲۰ هزار مدرسه در کشور دارد، گفت: بودجه‌ای که برای وزارت آموزش و پرورش در مجلس تعیین می‌شود عمده آن صرف پرداخت حقوق و مزایای معلمان و پرسنل اداری می‌شود و تنها بخش ناچیز برای اجرای پروژه‌های عمرانی می‌ماند به‌طوری که سال گذشته بودجه آموزش و پرورش که در مجلس تصویب‌شده بود تنها ۵۰ درصد تخصیص یافت.


منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی