تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
یک مسئول تاکید کرد:

زندان‌های کردستان جا ندارند

کردستان رئیس کل دادگستری استان کردستان، گفت: زندان‌های کردستان در اکثریت شهر‌های استان از نظر فضای فیزیکی در مضیقه به‌ سر می‌برند و امیدواریم با تخصیص اعتبارات مناسب این مشکل به نحو احسن حل شود.

کد خبر: ۱۴۰۲۷۹
۱۱:۲۹ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱

زندان‌های کردستان جا ندارند

دیدارنیوز: حجت الاسلام حسینی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل اداره زندان‌های استان کردستان اظهار کرد: افزایش ورودی پرونده‌ها به دادگستری، سبب افزایش جمعیت کیفری زندان‌ها می‌شود و در دستگاه قضایی استان سیاست پایش کیفری زندانیان با هدف غربالگری با جدیت دنبال می‌شود.
وی افزود: در سند تحول و تعالی قوه قضاییه بحث کاهش جمعیت کیفری زندان ها، تخصیص ارفاقات قانونی به محکومین، تکریم زندانیان و خانواده هایشان و اشتغال زندانیان مطرح شده و خوشبختانه در همین راستا استان کردستان در بحث کاهش جمعیت کیفری و رشد اشتغال زندانیان در کشور صاحب رتبه برتر شده است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: یک مدیر موفق و جهادی در طراز بیانیه گام دوم انقلاب باید وظایف خود را بداند و به درستی و با اخلاص انجام دهد، رمز موفقیت یک مدیر نظارت دقیق و مستمر بر زیرمجموعه خود است و این مهم در دستگاه قضایی استان به خوبی رعایت شده و با کار عملیاتی و جهادی به امور و حوزه‌های مختلف ورود شده است.
در ادامه این مراسم، محمود ضیایی فرد، معاون توسعه مدیریت منابع انسانی سازمان زندان‌های کشور اظهار کرد: هدف اصلی در نظام زندانبانی جمهوری اسلامی اصلاح و تربیت زندانیان است به طوریکه زندانی بعد از سپری کردن دوران حبس، یک فرد اصلاح شده باشد.
وی از رئیس کل دادگستری و قضات استان کردستان در راستای اجرای برنامه‌های اصلاحی زندان‌های کشور تقدیر کرد و افزود: کاهش ورودی زندان‌ها سبب می‌شود تا برنامه‌های اصلاحی و تربیتی اجرایی شود و آسیب‌های اجتماعی کمتری به زندانیان و خانواده هایشان وارد شود.
ضیایی فرد تاکید کرد: زندانبانی کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است و مسئولیت‌های خطیری بر عهده زندانبان است و در سازمان زندان‌های کشور احراز مسئولیت‌ها بر اساس تجارب و طی مراحل مختلف صورت می‌گیرد.
در پایان این مراسم، از زحمات مراد فتحی با اهدای لوح، تقدیر شد و حکم مدیر کل زندان‌های استان کردستان به مجتبی محمدی تقدیم شد.
گفتنی است مجتبی محمدی پیش از این تصدی مدیر کل زندان‌های آذربایجان غربی را بر عهده داشت و مراد فتحی بعنوان مدیرکل جدید استان آذربایجان غربی منصوب شد.

برچسب ها: زندان کردستان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها