
محمدصادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی معتقد است که ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور باید برای حل مشکلات با روسای قوای قبلی به گفتوگو بنشیند.
دیدارنیوز: سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: اگر رئیسجمهور میخواهد گفتوگوی منجر به نتیجه کند، لزومی ندارد علنی گفتگو کند، زیرا میخواهد راه برای مشکلی که داریم را پیدا کند. ایشان میتواند با روسای جمهور قبل و با روسای قوای قبل جلسات موثر و نتیجه بخش برای حل مشکلات بگذارد نه این که از روبهرو شدن با صاحبنظران موثر در ادوار گذشته روی گردان باشند. یا نه اینکه خدایی ناکرده وضع موجود را تنها نتیجه تدبیر پیشینیان بداند.
محمدصادق جوادی حصار، درباره اینکه هر زمان بحرانی در کشور مانند اتفاقات اخیر رخ میدهد ۲ بحث ضرورت ایجاد گفتگو و برگزاری رفراندوم و همه پرسی مطرح میشود آیا امروز زمان آن رسیده است که در بحثهایی مانند برجام، رابطه با آمریکا و بازنگری در برخی از بخشهای قانون اساسی این اتفاق رخ دهد یا اینکه مانند سنوات گذشته یک بحث مقطعی است و از آن عبور میشود، گفت: این موضوع که هر وقت بحرانی در کشور به وجود میآید به این دو مقوله (ضرورت ایجاد گفتگو و برگزاری رفراندوم) تمسک جسته میشود و طرفین رو به گفتوگو میآورند، یا بحث به رأی گذاشتن شیوه عمل سیاسی در داخل کشور را مطرح میکنند میتواند ۲ وجه داشته باشد؛ یکی اینکه این مقولات بهترین و در قابل دسترسترین روشهای حل مسئله و بحران هستند یا این که، چون از نگاه بعضیها سریع الوصول نیستند و به راحتی نمیتوان به آنها دست پیدا کرد و به هدف غایی رسید، برای پیشگیری از ادامه بحران و یا برای فرار از شرایط موجود است و یک دورنمایی را مطرح میکنند که فعلا قابل دسترس نیست، اما میتواند تا حدی کنترل و تخلیه کننده باشد.
سخنگوی حزب اعتماد ملی خاطرنشان کرد: من فکر میکنم در شرایطی که تاکنون با آن روبهرو بودهایم رویکرد بیشتر این جنس ماجرا بوده، یعنی مطرح کردن گفتگو برای عبور از این مرحله نه برای پیدا کردن راهحل نهایی و پایدار برای حل ریشهای بحران؛ طرح مقولاتی مانند رفراندوم، از یک طرف حداکثری کردن مطالبات و از یک طرف غیرممکن کردن آنها است. زیرا وقتی که یک مطالبه حداکثری شود در بحران حل نمیشود مگر از طریق روشهای خشونتآمیز و رادیکال که در حال حاضر در دسترس نیست و موضوعیتی هم خیلی نمیتواند داشته باشد؛ بنابراین اگر این مقولات در چنین شرایطی مطرح میشوند به این خاطر است بتوانند همواره بخشی از راه حل باشند.
وی درباره اینکه جریان اصلاحات همیشه بحث گفتگو را مطرح کرده است، اما مورد پذیرش واقع نشد، در حالی که امروز مشاهده میکنیم رئیسجمهور و رئیس قوه قضائیه از این امر مهم سخن میگویند، لوازم کار برای ایجاد یک گفتوگوی سازنده چیست؟ عنوان کرد: گفتگو آداب خودش را دارد. یکی از ابتداییترین آداب گفتگو این است که طرفین به آرا و نظرات هم احترام بگذارند و آنها را دارای ارزش مشاهده کنند و برای مفاهمه و کمک گرفتن از هم و برای حل یک مشکل به گفتگو بنشینند. گفتگو با مجادله و مناظره فرق دارد این نیست که یکی بخواهد یکی دیگر را «منکوب» کند و بگوید دیدی تو اشتباه میکردی. گفتگو این است که دو طرف صلاحیت هم را بپذیرند، به واجد شرایط بودن برای راهنمایی کردن یکدیگر ایمان پیدا کنند و بپذیرند در طرف مقابل ظرفیت، توانایی و دانش ارائه طریق برای حل مشکل وجود دارد تا بتوانند با یکدیگر صحبت کنند.
جوادی حصار ادامه داد: شما اگر کسی را طبیب حاذقی ندانید، هیچگاه برای درمان به او مراجعه نخواهید کرد، بنابراین یکی از آداب گفتگو پذیرش قابلیت، ظرفیت و توانایی حل مشکل در طرف مقابل است. این نکات چیزهایی است که از ابتداییترین لوازم گفتگو است درصورتیکه در عمل چنین چیزی دیده نمیشود. مثلا اگر آقای رئیسجمهور میخواهند گفتوگوی منجر به نتیجه کنند، لزومی ندارد علنی گفتگو کنند، زیرا میخواهند راه برای مشکلی که دارند را پیدا کنند. ایشان میتوانند با روسای جمهور قبل و با روسای قوای قبل جلسات موثر و نتیجه بخش برای حل مشکلات بگذارند نه این که از روبهرو شدن با صاحبنظران موثر در ادوار گذشته روی گردان باشند. یا نه اینکه خدایی ناکرده طبق آن چه که از اخبار شنیده میشود وضع موجود را تنها نتیجه تدبیر پیشینیان بدانند. معلوم است اگر کسی روش موجود را نتیجه گذشتگان بداند برای حل مشکل با آنها گفتگو نخواهد کرد آنها را مقصر وضع میداند و به نظرم در این شرایط مشکل به معنای واقعی کلمه حل نخواهد شد.
ایا می دانید قویترین سلاح در دست صاحبان قدرت ، فریبکاریست.
ایا می دانید قدرتمندان و صاحبان مقام بدون فریبکاری و بدون ساده لوحی و زودباوری ملتها قادر به حفظ قدرت خود نیستند.
ایا می دانید از نظر قدرتمندان بهترین روش برای حکومت کردن و کنترل مردم ، ایجاد ترس می باشد.
ایا می دانید سلاح اتمی بزرگترین دروغیست که توسط قدرتهای جهانی به ملتها باور داده شد.
ایا می دانید دروغ بمب اتمی طراحی شد تا با ایجاد ترس و وحشت در دل ملتها انها را به بردگی بگیرند.
ایا می دانید تمام انفجارات چه انفجارات شیمیایی و چه انفجاراتی که اتمی وانمود می شوند شکل یکسانی دارند و ایجاد یک قارچ می کنند.
ایا می دانید ان چیزی که به عنوان انفجار اتمی وانمود می شود یک فریبکاریست و انفجاری از گاز یا مواد منفجره در مقیاس بالاست. و اورانیوم غنی شده ای در کار نیست.
ایا میدانید ان چیزی که به عنوان بمب هیدروژنی مطرح می شود و مدعی هستند قدرت تخریب ان خیلی بیشتر از بمب اتمیست ، چیزی جز انفجار هزاران تن گاز هیدرون مایع به همراه هوای فشرده نیست.
ایا می دانید توافق هسته ای که برجام خوانده می شود این معنا را دارد که دولتهای جهانی باید با حیله گری و دروغ وانمود کنند که سلاح مخوفی به عنوان سلاح اتمی وجود که قدرت ویرانگری بالایی دارد تا با کمک این دروغ ملتها را بترسانند و بر انها حکومت کنند.
ایا می دانید خروج ایران از برجام یعنی افشای دروغ بودن سلاح اتمی توسط مقامات ایران.
ایا می دانید بعد از انفجار بیروت که شکلی قارچ گونه و دقیقا" مشابه انفجار به
اصطلاح اتمی هیروشیما داشت ، چند محقق و پژوهشگر امریکایی این انفجار را هشداری برای امریکا دانستند و شدیدا" ابراز نگرانی کردند.
ایا می دانید علت نگرانی این محققین فقط شباهت قارچ انفجار بیروت و انفجار به اصطلاح اتمی هیروشیماست و نه چیز دیگر.
ایا می دانید انفجار بیروت ، تنها انفجاری بود که دربین هزاران انفجاری که در جهان رخ داده است امریکاییها نسبت به ان واکنش نشان دادند
ایا می دانید که شباهت این دو انفجار این نگرانی را در میان دولتمردان غربی به وجود اورده است که ملتها با مشاهده شباهت این انفجارها و مقایسه کردن انها پی به فریبکاری در بزرگنمایی انفجار هیروشیما و سلاح اتمی دروغین و خیالی انها ببرند.
ایا می دانید در طی جنگ جهانی دوم حدود 60 شهر ژاپن نابود شدند از جمله توکیو پایتخت ان که حدود پانصد هزار نفر در این شهر کشته شدند ،اما هیچ نامی از توکیو نیست و رسانه ها فقط نام دو شهر گمنام هیروشیما و ناکازاکی را بر سر زبانها انداختند.
ایا میدانید که دلیل تلفات بالای انسانی در شهرهای هیروشیما و ناکازاکی این بود که جنس خانه ها از چوب ، پلاستیک و مواد پلیمری با تراکم زیاد بوده است. و بعد از بمباران نقاط مختلف این دوشهر اتش سرایت کرد و مردم درمحاصره اتش بودند و راه فراری نداشتند و خیلی ها در اثر خفگی با دود و یا گرما مردند.
ایا می دانید در حال حاضر هیروشیما و ناکازاکی دو شهر پیشرفته و سرسبز ژاپن هستند و میلیونها نفر در این دوشهر زندگی می کنند. در صورتی که بعد از بمباران این دوشهر اعلام کردند که تشعشعات اتمی برای صدها و یا هزاران سال باقی می ماند واین دو شهر قابل زیست نیستند. برای این موضوع چه توجیهی دارند.
ایا میدانید اگر خانه های مردم در بیروت از جنس چوب و پلاستیک و مواد پلیمری بود ممکن بود تلفات از هیروشیما و ناکازاکی هم بیشتر شود.
ایا می دانید که تا به حال چند بار دانشمندان به اصطلاح هسته ای امریکا به روسای جمهورشان نامه نوشته اند که توافق هسته ای با ایران را امضا کنند و از این توافق خارج نشوند.
ایا می دانید این دانشمندان به اصطلاح هسته ای نگران این هستند که با لو رفتن دروغ بمب اتمی منافعشان را از دست بدهند و بیکار شوند.
ایا می دانید که یک موضوع عجیب این است که چرا دانشمندان به اصطلاح هسته ای روسیه برخلاف دانشمندان امریکایی هیچ اهمیتی به فعالیتهای ایران نمی دهند
ایا می دانید در دهه 90 میلادی حدود صدهزار دانشمند به اصطلاح هسته ای از شوروی سابق فرار کردند و به کشورهای جهان سوم پناهنده شدند و در این کشور ها ول می گشتند.
ایا می دانید اگر فرار این به اصطلاح دانشمندان هسته ای خطری برای امریکا و شوروی داشت بدون کوچکترین ترحمی همه انها را نابود می کردند.
ایا می دانید فرار این به اصطلاح دانشمندان هسته ای و بی اهمیتی فرار انها برای امریکا و شوروی این موضوع را کاملا" اثبات می کند که چیزی به نام سلاح اتمی مطلقا" وجود خارجی ندارد.
ایا می دانید که فرار بی اهمیت دانشمندان به اصطلاح هسته ای شوروی سابق معنای دیگری نیز دارد و ان هم اینکه افرادی که عنوان دانشمند هسته ای را یدک می کشند هیچ فرقی با دعانویسان و فالگیران ندارند و همانند فالگیران و دعانویسان فریبکار و خالی بندند.
ایا می دانید ان چیزی که به عنوان نیروگاههای هسته ای عنوان می شوند تماما" نیروگاههای زمین گرمایی هستند که گرمای لازم برای چرخش توربینهای برق را از چاههایی عمیق با عمق چند کیلومتر از سطح زمین تامین می کنند. و به دروغ وانمود به استفاده از اورانیوم غنی شده به عنوان سوخت نیروگاه می کنند.
ایا می دانید قرار بود در فروردین سال 1397 از یک باتری مثلا" اتمی رونمایی کنند که قادر به تولید 50 سال برق به صورت پیوسته می باشد و مسئولان ایرانی مدعی بودند که این باتری می تواند در موبایل ، لپ تاپ ، صنایع و بیابانهای دورافتاده فاقد برق مورد استفاده قرار گیرد.
ایا می دانید این باتری رونمایی نشد و هیچگاه نیز رونمایی نخواهد شد.
ایا می دانید فارغ التحصیلان رشته های هسته ای از فوق دیپلم تا دکترا از نظر دانسته ها و دانش مثلا" هسته ای هیچ فرقی با هم ندارند و معلوماتشان یکسان است. و فقط مقاطع بالاتر مغرورترند و بیشتر ژست می گیرند و موقع صحبت کردن لبهایشان را کج و گرد می کنند.
ایا می دانید فارغ التحصیلان هسته ای قادر نیستند به این سوال پاسخ دهند که جنس قارچ هسته ای از چیست. و همچنین قادر نیستند توضیح دهند که اگر یک بمب اتمی فقط چند ده کیلوگرم اورانیوم غنی شده دارد ، چگونه قارچ حاصله چند ده هزار تن و یا بیشتر وزن دارد.
ایا می دانید فارغ التحصیلان رشته های هسته ای بارها و بارها با حالتی خوار و زار و ترحم برانگیز در مقابل مجلس و سایر نهاد ها جمع شده اند و از دولت خواسته اند که به انها شغلی داده شود.
ایا می دانید یک دکترای انرژی هسته ای در اداره اب و فاضلاب تهران کار می کند.
ایا میدانید یک دکترای انرژی هسته ای دیگر بر روی زمین کشاورزی کار می کند.
ایا می دانید که یکی از نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس فاش کردند که تعدادی از دانشمندان و فارغ التحصیلان هسته ای را به کشور عراق برده بوده اند تا در ترمیم و بازسازی یکی از مکانهای مذهبی کمک دهند.
ایا می دانید ترمیم دیوارها کار کارگر است و بردن فارغ التحصیلان و دانشمندان هسته ای برای ترمیم این مکان نشان دهنده این است که انها هیچ ارزشی ندارند و فقط به درد کارگری می خورند و تا زمانی به انها بها داده می شود که بتوانند از انها استفاده ابزاری کنند و با موضوع دروغینی به نام بمب اتمی مردم را بترسانند.
ایا می دانید می دانید منطقه چرنوبیل که مدعی بودند به دلیل انفجار نیروگاه مثلا" هسته ای الوده شده و تا صدها سال قابل زیست نیست، یک منطقه گردشگریست که گردشگران زیادی به انجا می روند.و از داخل نیروگاه ویران شده نیز بازدید می کنند.
ایا می دانید که مدعی بودند شدت انفجار نیروگاه چرنوبیل 400 برابر انفجار هیروشیما ست اما تعداد کشته ها حدود 25 نفر اعلام شد و حجم تخریب هم ناچیز بود. واین نشان می دهد که فقط با دروغها و عجز ملتها در تجزیه و تحلیل موضوعات انها را سر کار می گذارند و بازی می دهند.
ایا می دانید در سونامی فوکوشیمای ژاپن یک نیروگاه مثلا" هسته ای منفجر شد اما اتفاق خاصی نیفتاد و هیچ الودگی هسته ای ایجاد نشد و مردم فوکوشیما همچنان در انجا زندگی می کنند.
ایا می دانید در دهه های 60 ، 70 و 80 میلادی هیچ رسانه غربی اجازه نداشت در باره بمب اتمی چیزی بنویسد و رسانه ها فقط مجاز بودند در مورد بمباران هیروشیما و ناکازاکی مطلب بنویسند تا ترس از این سلاح را به ملتها القا کنند.
ایا می دانید درکشور خودمان دکتر حسن عباسی اعلام کردند که از طرف وزارت ارشاد رسانه ها را زیر فشار گذاشته اند که در مورد انرژی هسته ای چیزی ننویسند. و این نشان می دهد که ریگی به کفششان است و ترسشان از این است که با نوشتن مطالب دیگران در مورد انرژی هسته ای دروغهایشان به تدریج فاش شود.
ایا می دانید که حقیقت ان چیزی نیست که سیاستمداران و دولتمردان می گویند بلکه حقیقت همان چیزیست که می خواهند ان را مخفی کنند.
ایا می دانید تا زمانی که ملتها خر و نفهم باشند و چنین دروغهایی را باور کنند اوضاعشان روز به روز بدتر و بدتر می شود. چیزی که کاملا" عیان است.
و بالاخره ایا می دانید در تعریف جدید احمق، به کسی احمق می گویند که حقیقت را می بیند اما باز هم دروغها را باور دارد