تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

انتقاد وزارت خارجه از اظهارات صدراعظم آلمان

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه به موضع مداخله جویانه، تحریک آمیز و غیردیپلماتیک اخیر صدراعظم آلمان در قبال جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد و گفت: آلمان با فرار از مسئولیت بین المللی خود در احترام به حق حاکمیت کشورها، ضمن پناه دادن به گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب معاند جمهوری اسلامی ایران و نیز اتخاذ رویکرد گزینشی و دوگانه در برابر جنایت رژیم کودک کش صهیونیستی در اقصی نقاط جهان ازجمله فلسطین، خود را بعنوان مدافع حقوق بشر معرفی می‌کند!

کد خبر: ۱۴۰۲۵۶
۰۸:۴۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱

انتقاد وزارت خارجه از اظهارات صدراعظم آلمان

دیدارنیوز: ناصر کنعانی موضع اخیر صدراعظم آلمان در قبال جمهوری اسلامی ایران را مداخله جویانه، تحریک آمیز و غیردیپلماتیک دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت، متاسفانه برخی مدعیان حقوق بشر با فراموشی کارنامه تاریک خود در قبال مردم شریف و مقاوم ایران در جریان حمایت کور و غیرانسانی از رژیم صدام، همراهی با تحریم‌های ظالمانه متعاقب خروج آمریکا از برجام و نیز سکوت در برابر اقدامات تروریستی داعش که آخرین آن حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ بود، حقوق بشر را دستمایه بازی‌های سیاسی کرده اند.

کنعانی افزود، اراده جمهوری اسلامی ایران در مبانی بنیادین حقوق بشر از جمله کرامت انسانی، مقابله با زور و دفاع از مظلوم همواره مبتنی بر اصل مسئولیت پذیری بوده و این در حالیست که آلمان با فرار از مسئولیت بین المللی خود در احترام به حق حاکمیت کشورها، ضمن پناه دادن به گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب معاند جمهوری اسلامی ایران و نیز اتخاذ رویکرد گزینشی و دوگانه در برابر جنایت رژیم کودک کش صهیونیستی در اقصی نقاط جهان ازجمله فلسطین، خود را بعنوان مدافع حقوق بشر معرفی می‌کند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با تاکید مجدد بر اینکه تخریب پیوند‌های تاریخی، پیامد‌های بلند مدت دارد، تصریح کرد، مطالبات حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران از مقامات آلمان فهرست بلندی است؛ لذا این آلمان است که باید مسئولانه نسبت به گذشته شفاف سازی کند.

کنعانی در پایان یک بار دیگر مقامات آلمان را به بازگرداندن عقلانیت به فضای روابط و جلوگیری از آشفتگی بیشتر مناسبات توصیه کرد و در عین حال خاطرنشان ساخت احترام و منافع متقابل، تنها راه در مسیر همکاری پایدار است.

به گزارش دیدارنیوز، اولاف شولتس صدراعظم آلمان به تازگی گفته بود: «ما شاهد اتفاقاتی هستیم که در خیابان ها، سالن های سخنرانی و دادگاه های ایران می گذرد. ما از تصاویر شهرهایی مانند تهران، سنندج، اصفهان و شیراز وحشت زده شده ایم. ما شاهد مبارزه ایرانیان برای آزادی و عدالت هستیم. ما شاهدیم که دولت یکی از اعضای سازمان ملل به سوی شهروندان خود تیراندازی می کند. این کاملا غیر قابل قبول است. گفته می شود وزیر خارجه ایران، آلمان را در مورد عواقب این موضع و اقدامات ما تهدید کرده. من فقط می توانم این را به رهبران تهران بگویم: دولتی که به شهروندان خود تیراندازی می کند، چگونه دولتی است؟ کسانی که به این شکل عمل می کنند ، باید انتظار مقابله از جانب ما را داشته باشند.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی