تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
قوه قضاییه اعلام کرد

۲ عضو گروهک تروریستی جیش‌الظلم در زاهدان اعدام شدند

قوه قضاییه اعلام کرد که روز گذشته (سه شنبه) ۲ نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم به نام‌های راشد بلوچ فرزند افضل و اسحاق آسکانی فرزند دلاور به جرم انجام اقدامات تروریستی اعدام شدند.

کد خبر: ۱۴۰۰۷۹
۰۹:۳۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱

۲ عضو گروهک تروریستی جیش‌الظلم در زاهدان اعدام شدند

دیدارنیوز: قوه قضاییه از اجرای حکم اعدام دو نفر از اعضای گروهک موسوم به جیش الظلم در زاهدان خبر داد.

مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: روز گذشته ۲ نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم به نام‌های راشد بلوچ فرزند افضل و اسحاق آسکانی فرزند دلاور به جرم انجام اقدامات تروریستی، ایجاد ناامنی و تیراندازی به نیرو‌های انتظامی که به شهادت ۴ نفر از نیرو‌های مرزبانی و مجروح شدن تعدادی دیگر از پرسنل فراجا منجر شده بود اعدام شدند.

بر اساس مستندات پرونده این دو فرد در سال ۹۵ طی چند عملیات تروریستی در منطقه مرزی جبروک و ریدیک استان سیستان و بلوچستان، ۴ نفر از نیرو‌های مرزبانی فراجا را به شهادت رسانده و تعدادی را مجروح کرده بودند و در سال ۹۶ در حالی که در مناطق مرزی شرق کشور در حال جاسوسی و جمع آوری اطلاعات یگان‌های نظامی و انتظامی بودند دستگیر می‌شوند.

نامبردگان پس از دستگیری و در مراحل مختلف تحقیقات پرونده، با ذکر جزئیات نحوه و چگونگی عضویت در گروهک تروریستی جیش الظلم و عملیات‌های تروریستی که در آن مشارکت داشتند را بدون هیچ گونه تناقضی بیان کرده و به آن اذعان نموده بودند؛ لذا با توجه به اقاریر متعدد متهمین در کلیه مراحل تحقیقات مقدماتی، گزارش ضابطان و مستندات موجود در پرونده و صورتجلسه بازسازی صحنه جرم، دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان آن‌ها را بابت انجام اقدامات تروریستی و ایجاد ناامنی و همچنین تیراندازی و به شهادت رساندن ۴ نفر از پرسنل مرزبانی و مصدوم نمودن تعداد دیگری از پرسنل فراجا به اعدام محکوم نمود.

رای مذکور پس از ابلاغ به نامبردگان و وکلایشان و تقاضای فرجام خواهی آنان، جهت رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال گردید که دیوان عالی با توجه به مدارک و محتویات پرونده و اظهارات و اقرارات متهمین فرجام خواهی متهمین را وارد ندانسته و دادنامه بدوی را تأیید نمود.

بر همین اساس رای قطعی صادر شده در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۷ در محوطه زندان مرکزی زاهدان به مرحله اجرا درآمد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها