تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هواشناسی ایران؛ هشدار بارش‌های سیل‌آسا و خسارت به کشاورزان

سازمان هواشناسی از تداوم فعالیت سامانه بارشی در کشور خبر و نسبت به بارش‌های سیل‌آسا، تگرگ، برف و خسارت به محصولات کشاورزی در برخی استان‌ها هشدار داد.

کد خبر: ۱۳۹۷۶۸
۰۹:۳۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ هشدار بارش‌های سیل‌آسا و خسارت به کشاورزان

دیدارنیوز: بررسی جدیدترین نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز سامانه بارشی در شرق کشور فعال بوده و به‌تدریج اواخر وقت از مرز‌های شرقی کشور خارج می‌شود.

بر این اساس، امروز در جنوب استان‌های بوشهر و فارس، برخی مناطق هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، شرق یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد. همچنین در شرق سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش پراکنده روی می‌دهد.

فردا شنبه با گذر موج تراز میانی جو از شمالی شرق کشور در خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان و ارتفاعات شرقی البرز و ارتفاعات استان‌های هرمزگان، کرمان و شمالی سیستان و بلوچستان وزش باد و بارش روی می‌دهد.

یکشنبه آینده در نوار شرقی کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی شده و به‌تدریج با شمالی شدن جریان باد روی دریای خزر بارش همراه با وزش با و کاهش نسبی دما در شرق اردبیل، گیلان، مازندران شروع و دریای خزر مواج می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی دوشنبه آینده در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رگبار پراکنده و وزش باد روی می‌دهد و در سواحل شمالی بارش‌ها تشدید شده و با گذر متناوب امواج تراز میانی از نوار شمالی کشور در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی شده است.

سه‌شنبه در شمال غرب، گیلان، دامنه‌های زاگرس در غرب و دامنه‌های جنوبی البرز در قزوین و البرز ابرناکی رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: بارش باران همراه با رعدوبرق در مناطق مستعد تگرگ، در ارتفاعات احتمال بارش برف، وزش باد شدید موقت در نقاط مستعد خیزش گردوخاک و کاهش محسوس دما.

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۱/۰۸/۱۳: جنوب فارس، جنوب بوشهر، غرب هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی.

اثر مخاطره: جاری شدن روان‌آب، آب‌گرفتگی معابر، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، سیلاب در مناطق مستعد، صاعقه، اختلال در تردد جاده‌ای، ریزش و احتمال رانش کوه، خسارت به سازه‌های موقت، تاخیر و احتمال لغو پرواز و آسیب به صنعت کشاورزی.

توصیه: اجتناب و پرهیز از تردد و اسکان درحاشیه مسیل‌ها، اجتناب از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر کوچ‌رو، بازگشایی دهانه پل‌ها و آبروها، احتیاط در سفر‌های برون شهری، بررسی استحکام سازه‌های موقت، تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، تسریع در کاشت محصولات پاییزه.

توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، احتمال تگرگ، احتمال بارش برف در ارتفاعات، وزش باد شدید موقتی در نقاط مستعد همراه با خیزش گردوخاک و تداوم کاهش نسبی دما

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۱/۰۸/۱۳: شرق اصفهان، فارس، بوشهر، هرمزگان، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، یزد.

شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۴: گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، سمنان، خراسان رضوی، هرمزگان، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی.

یک‌شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۵: گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی.

اثر مخاطره: احتمال جاری شدن روان‌آب، لغزندگی جاده‌ها، اختلال در سفر‌های بین شهری بویژه در عبور از گذرگاه‌های کوهستانی، احتمال ریزش کوه، احتمال آبگرفتگی محدود معابر، احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی.

توصیه: احتیاط در سفر‌های برون شهری، احتیاط در فعالیت کوه‌نوردی و جابجایی عشایر کوچ‌رو، تسریع در کاشت محصولات پاییزه و تعجیل در برداشت محصولات آماده.

توصیف سامانه: وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: جمعه ۱۴۰۱/۰۸/۱۳

زمان پایان: یک‌شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۵

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج، در نواحی ساحلی ۱ تا ۱/۵ متر و در فراساحل تا ۲ متر و همراه با رگبار و رعدوبرق

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۱/۰۸/۱۳: خلیج فارس، نواحی ساحلی و دور از ساحل در استان‌های بوشهر و هرمزگان.

شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۴: خلیج فارس و غرب تنگه هرمز، نواحی ساحلی و دور از ساحل بوشهر و هرمزگان.

یک‌شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۵: شرق خلیج فارس و غرب تنگه هرمز، نواحی ساحلی و دور از ساحل هرمزگان و بوشهر.

اثر مخاطره: احتمال آسیب به تور‌های صیادی و قفس‌ها، اختلال در تردد با قایق‌های تفریحی و شناور‌های سبک و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی.

توصیه: محدودیت در سفر‌های دریایی با شناور‌های سبک و تمهیدات پیشگیرانه جهت دوری از خسارت در فعالیت‌های دریایی.

توصیف سامانه: وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۴

زمان پایان: یک‌شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۵

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج، در نواحی ساحلی ۱ تا ۱.۵ متر و در فراساحل تا ۲.۵ متر

منطقه اثر:

شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۴: دریای خزر، نواحی ساحلی و دور از ساحل در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان.

یک‌شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۵: دریای خزر، نواحی ساحلی و دور از ساحل در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان.

اثر مخاطره: احتمال آسیب به تور‌های صیادی و قفس‌ها، احتمال غرق شدن قایق‌های تفریحی و شناور‌های سبک و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی

توصیه: محدودیت در سفر‌های دریایی با شناور‌های سبک و تمهیدات پیشگیرانه جهت دوری از خسارت در فعالیت‌های دریایی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی