تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

هواشناسی ایران؛ بارش باران و برف

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و برف در نقاط مختلف همچنین خیزش گردوخاک در شرق کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۳۹۴۴۹
۰۹:۳۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ بارش باران و وزش باد

دیدارنیوز: صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۷ آبان‌ماه) در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، آذربایجان شرقی، زنجان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش برف، در نقاط مستعد گردوخاک و در نوار شمالی کشور کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: یکشنبه (۸ آبان‌ماه) در خراسان شمالی، ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی بارش پراکنده خواهیم داشت.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، دوشنبه (۹ آبان‌ماه) در برخی نقاط غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و دامنه‌های مرکزی زاگرس، سه‌شنبه (۱۰ آبان‌ماه) در نوار شمالی کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و چهارشنبه (۱۱ آبان‌ماه) در استان‌های ساحلی خزر، شمال شرق، نواحی مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: روز سه‌شنبه افزایش دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل رخ خواهد داد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در روز شنبه در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و یکشنبه در بخش‌هایی از شمال شرق و شرق کشور وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد دریای خزر در روز‌های یکشنبه و سه‌شنبه خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۸ آبان‌ماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۰ و روز دوشنبه (۹ آبان‌ماه) کمی ابری، در بعدازظهر افزایش ابر گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۷ و ۸آبان ماه) اهواز با دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و شهرکرد با دمای ۱ و ۲ درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها