تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

هواشناسی ایران؛ تداوم بارش‌ها و خیزش گردوخاک

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها، بارش برف در ارتفاعات البرز، افزایش سرعت وزش باد در غرب و مرکز کشور، احتمال خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خبر داد.

کد خبر: ۱۳۹۱۹۱
۰۸:۵۲ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ تداوم بارش‌ها و خیزش گردوخاک

دیدارنیوز: صادق ضیاییان، درباره شرایط جوی کشور اظهارکرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده در برخی مناطق شمال غرب، شمال استان‌های کرمانشاه، همدان و قزوین، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: دوشنبه (۲ آبان‌ماه) علاوه بر این مناطق بارش به دامنه‌های جنوبی البرز نیز کشیده خواهد شد. در ارتفاعات البرز بارش برف انتظار می‌رود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سه‌شنبه (۳ آبان‌ماه) بارش در نیمه‌جنوبی اردبیل، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی رخ می‌دهد و دریای خزرمواج می‌شود.

وی افزود: چهارشنبه (۴ آبان‌ماه) بارش در غرب دریای خزر رخ خواهد داد. پنجشنبه (۵ آبان‌ماه) در نیمه‌شرقی آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، نیمه‌غربی مازندران و برخی مناطق زنجان، قزوین و البرز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان تاکید کرد: سه‌شنبه (۳ آبان‌ماه) در شرق مازندران و گلستان بارش شدت خواهد داشت. در سایر مناطق کشورجوی آرام برقرار می‌شود.

وی افزود: طی دو روز آینده به‌علت افزایش سرعت وزش باد در غرب و مرکز کشور احتمال خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در این مناطق وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲ آبان‌ماه) کمی ابری تا نیمه‌ابری و گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک و از اواخر وقت بارش پراکنده و احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۵ و روز سه‌شنبه (۳آبان‌ماه) نیمه ابری همراه با وزش باد شدید گاهی گرد و خاک و احتمال بارش پراکنده در بعد از ظهر کاهش ابر با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱و ۲ آبان‌ماه) اهواز با دمای ۳۷ و۳۶ درجه سانتیگراد و بندرعباس با دمای ۳۷ و ۳۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱ و صفر درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها