تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

درخواست آرژانتین از قطر؛ «محسن رضایی» را بازداشت کنید

آرژانتین روز دوشنبه از قطر خواست محسن رضایی، معاون رئیس جمهوری ایران را به اتهام مسئولیت در بمب‌گذاری مرگبار سال ۱۹۹۴ در مرکز یهودیان بوئنوس آیرس فورا دستگیر کند.

کد خبر: ۱۳۸۹۷۳
۱۸:۰۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱

درخواست آرژانتین از قطر؛ «محسن رضایی» را بازداشت کنیددرخواست آرژانتین از قطر؛ «محسن رضایی» را بازداشت کنید

دیدارنیوز: رضایی، معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری ایران، به اتهام مشارکت در برنامه‌ریزی بمب‌گذاری ۱۸ ژوئیه ۱۹۹۴ در ساختمان هفت طبقه مرکز همیاری یهودیان که انجمن همکاری‌های اسرائیل و آرژانتین (AMIA) نیز در آن قرار داشت، از سوی دادستان ویژه آرژانتین تحت تعقیب قضایی است. در پی وقوع این انفجار ۸۵ نفر کشته و ۳۰۰ نفر زخمی شدند.

یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفت که وزارت خارجه آرژانتین پس از مسجل شدن حضور رضایی در قطر، درخواست دادستان ویژه را پذیرفته و به سفیر این کشور در دوحه دستور داده تا فورا با وزارت خارجه قطر تماس بگیرد و درخواست بوئنوس آیرس را ابلاغ کند.

پیشتر خبرگزاری رسمی آرژانتین گزارش داده بود که دادستان‌های پیگیر پرنده این انفجار با ارائه مستنداتی در مورد سفر رضایی به دوحه، دادخواستی به وزارت خارجه این کشور ارسال کرده بودند که در آن با اشاره به هشدار فوق قرمز اینترپل علیه فرمانده اسبق سپاه پاسداران خواستار استفاده از تمامی اهرم‌های دیپلماتیک برای دستگیری او شده بودند.

دولت آرژانتین ژانویه گذشته نیز از حضور رضایی در مراسم تحلیف دانیل اورتگا، رئیس جمهوری نیکاراگوئه انتقاد کرد. این کشور انتصاب او به معاونت ریاست جمهوری و نیز انتصاب احمد وحیدی، فرمانده سپاه قدس در زمان انفجار سال ۱۹۹۴ را به سمت وزارت کشور ایران محکوم کرده بود.

روابط دیپلماتیک میان آرژانتین و ایران طی ۴ ماه گذشته و در پی توقیف هواپیمایی که پیشتر متعلق به شرکت ماهان بوده، بار دیگر پرتنش بوده است. ششم ژوئن گذشته این هواپیما که در اختیار شرکت امتراسور ونزوئلا قرار گرفته به همراه ۱۴ شهروند ونزوئلایی و ۵ ایرانی از مکزیک وارد آرژانتین شد و دو روز بعد در حالی که قصد پرواز به اوروگوئه را داشت، به ظن عضویت تعدادی از سرنشینان آن در سپاه قدس توقیف و پاسپورت خدمه آن از جمله پنج ایرانی ضبط شد.

البته دادگاهی در آرژانتین هفته گذشته حکم آزادی پنج خدمه باقیمانده هواپیما از جمله سه ایرانی و دو ونزوئلایی را صادر کرد و آن‌ها به تازگی خاک آرژانتین را ترک کرده‌اند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها