تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دیدار «تاج» با همتای چینی در مالزی

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال امروز در مالزی با رئیس فدراسیون فوتبال چین نشست مشترکی را برپا کرد. رئیس فدراسیون فوتبال چین در این دیدار گفته به رغم اینکه حدود ۴ میلیارد دلار هزینه برای میزبانی مسابقات جام ملت‌های آسیا صورت گرفته، اما به دلیل احترام به پروتکل‌ها تصمیم گرفتند از میزبانی انصراف دهند.

کد خبر: ۱۳۸۹۳۸
۱۱:۰۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱

دیدار «تاج» با همتای چینی در مالزی

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران با همتای چینی خود دیدار و گفتگو کرد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال امروز در مالزی با رئیس فدراسیون فوتبال چین نشست مشترکی را برپا کرد.

در این جلسه، رئیس فدراسیون فوتبال چین درباره دلایل کناره گیری این کشور از میزبانی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا عنوان کرد: سیاست کشور ما رساندن کرونا به صفر است. بر این اساس، به رغم اینکه حدود ۴ میلیارد دلار هزینه برای میزبانی این مسابقات صورت گرفته بود، اما در احترام به پروتکل‌ها و سیاست‌های کلی، تصمیم گرفتیم از میزبانی جام ملت‌ها صرف نظر کنیم.

وی از ایران به عنوان ریشه فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی آسیا یاد کرد و ابراز امیدواری کرد همکاری‌های دو فدراسیون در آینده تقویت شود.

رئیس فدراسیون فوتبال چین خاطرنشان کرد: یکی از اهداف میان مدت ما با از میان رفتن ویروس کووید، ایجاد ارتباطات وسیع، گسترده و همه جانبه با فوتبال ایران است.

همچنین، در این جلسه پیرامون برنامه ریزی مشترک دو فدراسیون در دو حوزه فوتبال بانوان و تیم‌های ملی زیر ۱۶ سال آقایان توافق نظر صورت گرفت و مقرر شد برنامه‌های مربوطه وارد فاز اجرایی شود.

همچنین رئیس فدراسیون فوتبال چین ضمن ابراز تمایل جهت سفر به ایران از آمادگی فدراسیون متبوعش جهت میزبانی از اردو‌های تیم‌های ملی و باشگاهی ایران در کشور خود خبر داد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر