تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
باوجود محمدیت‌های شدید اینترنت، قطعی و فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی مطرح شد

نماینده مجلس: هیچ‌کس دنبال محدودسازی دسترسی به اینترنت نیست!

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس باوجود محدودیت‌های شدید اینترنت و فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی که پس از ناآرامی‌های اخیر در کشور رخ داده، می‌گوید هیچ‌کس دنبال محدودسازی دسترسی به اینترنت نیست.

کد خبر: ۱۳۸۷۵۱
۱۰:۵۲ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱

نماینده مجلس: هیچ‌کس دنبال محدودسازی دسترسی به اینترنت نیست!

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هیچ کس دنبال محدودسازی دسترسی به اینترنت نیست، اما وقتی هیچ پلتفرمی به شما پاسخگو نیست و پلتفرم‌ها به بستری برای طراحی آشوب‌ها و اغتشاشات تبدیل می‌شوند، این امنیت کشور شما را به مخاطره می‌اندازد.

احمد راستینه، درباره اعمال محدودیت در دسترسی به اینترنت، با تاکید بر اینکه وقتی فضای مجازی متاسفانه به عنوان مهمترین بستر آشوب و ناامنی تبدیل می‌شود، دیگر فضای انتقال داده و اطلاعات و همچنین مراودات فرهنگی و اجتماعی نیست، گفت: فضای مجازی نیازمند قانونمند شدن است و باید به سمت اصلاح و مشخصاً حاکمیت قانون بر آن حرکت کنیم.

وی اظهار کرد: امروز متاسفانه به‌خاطر حجم سوء استفاده شبکه‌های سازمان منافقین از بستر فضای مجازی برای توسعه آشوب‌ها و اغتشاشات، دچار محدودیت فضای مجازی شده‌ایم؛ به همین دلیل است که باید سریعاً به سمت توسعه شبکه ملی اطلاعات و ارتقای پلتفرم‌های داخلی حرکت و نظام بازآموزی و ارتقای سواد رسانه‌ای را ایجاد و در نظام آموزشی از ابتدایی تا دانشگاه در حوزه فضای مجازی و سواد رسانه‌ای بازنگری کنیم.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: در زمینه پتلفرم‌های خارجی نیز باید سریعاً با دعوت نمایندگان آن‌ها برای ایجاد دفاترشان در کشور و پاسخگو بودن آن‌ها نسبت به عملکردشان گام برداریم؛ هر پلتفرم خارجی که آمادگی پاسخگویی نسبت به عملکردش را دارد طبق قوانین نظام جمهوری اسلامی نباید بستر توسعه فعالیت‌های غیر قانونی را برای شبکه‌های معاندین در بستر فضای مجازی فراهم کند.

راستینه همچنین با تاکید بر لزوم حمایت از پلتفرم‌های داخلی فضای مجازی گفت: باید به شبکه‌ها و پلتفرم‌های داخلی که توسط جوانان عزیزمان طراحی شده است، بستر فعالیت بیشتری بدهیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره افزایش مخاطرات استفاده از اینترنت به دلیل افزایش استفاده از فیلترشکن در پی اعمال محدودیت در دسترسی به اینترنت با بیان اینکه «ما نیازمند قانونمند کردن فضای مجازی هستیم»، اظهار کرد: هیچ کس دنبال محدود سازی (دسترسی به اینترنت) نیست، اما وقتی هیچ پلتفرمی به شما پاسخگو نیست و پلتفرم‌ها به بستری برای طراحی آشوب‌ها و اغتشاشات تبدیل می‌شوند، این امنیت کشور شما را به مخاطره می‌اندازد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه «من هم موافق محدودسازی و فیلترینگ نیستم، ولی با نظام‌مند و قانون‌مند کردن فضای مجازی موافقم»، افزود: بهتر است که این خلأ قانونی را توسط شورای عالی فضای مجازی برطرف و به سمت ارتقای سواد رسانه‌ای حرکت کنیم و چنانچه که پلتفرم خارجی این ظرفیت را دارد که در اینترنت جهانی بیاید و پاسخگو باشد، این ظرفیت را برای او فراهم کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی