تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ظریف: قابل اعتماد نبودن آمریکا چالش جامعه بین‌الملل است

وزیر امورخارجه کشورمان با تاکید بر اینکه احترام متقابل برای مذاکره یک امر ضروری است، گفت: اینکه آمریکا مذاکره کننده‌ای قابل اعتماد نیست، چالش پیش روی جامعه بین‌الملل است.

کد خبر: ۱۳۸۶۳
۱۲:۲۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران در گفت‌وگو با یواس‌ای تودی درباره توافق هسته‌ای و تصمیم واشنگتن برای خروج از آن و بازگرداندن تحریم‌ها علیه تهران تاکید کرد که اگرچه اعتماد متقابل برای مذاکره یک ضرورت به شمار نمی‌آید، احترام متقابل کاملا ضروری است.

ظریف با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 اظهار داشت: ما به یک توافق دست یافتیم که توافقی دو صفحه‌ای نبود، بلکه سندی 150 صفحه‌ای است اما آمریکا تصمیم گرفت از آن خارج شود.

وی ادامه داد: این تقصیر ما نیست که آمریکا یک مذاکره کننده قابل اعتماد نیست. این مشکلی است که جامعه بین‌الملل با آن روبرو شده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در بخش دیگری از این گفت‌وگو برای تعامل مجدد با آمریکا برای یک توافق تسلیحاتی جدید ابراز تمایل و تاکید کرد، به شرط آنکه زیربناهای کافی برای یک مذاکره ثمربخش وجود داشته باشد.

ظریف تصریح کرد: من بر این باورم و فکر می‌کردم که می‌توانیم یک الگوی جدید بسازیم و گذشته را کنار بگذاریم اما متاسفانه این دولت (آمریکا) ثابت کرد که این غیرممکن است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا چنین اتفاقی را حتی با دولتی با رویکردی دیگر غیرممکن می‌دانید، تصریح کرد: ما به یک رویکرد جدید (از سوی آمریکا) نیاز داریم. ما نیازمند یک دولت که رویکردی متفاوت دارد، نیستیم. من معتقدم  که بشر می‌تواند تغییر کند. این دولت نیز می‌تواند رویکردی متفاوت اتخاذ کند.

وزیر امورخارجه ایران در پاسخ به این سوال که آیا منتظر پایان فعالیت این دولت می‌مانید، گفت: ما منتظر این رویکرد (جدید) هستیم. دولت ترامپ می‌تواند رویکرد خود را تغییر دهد. ما در سیاست داخلی آمریکا دخالتی نمی‌کنیم. این آمریکایی‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند چه کسی را به عنوان رهبرشان انتخاب کنند. ما می‌خواهیم شاهد رویکردی متفاوت باشیم و اهمیتی نمی‌دهیم چه کسی پشت این رویکرد قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر رئیس جمهور دیگری در آمریکا روی کار بیاید آیا ایران مایل به مذاکره است، تاکید کرد: در صورت وجود رویکردی جدید.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی