تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

دعوت خانواده «مهسا امینی» به مجلس

پس از فوت غم‌انگیز مهسا امینی در گشت ارشاد تهران و ناآرامی‌ها و اعتراض‌های گسترده در خیابان‌ها و دانشگاه‌های ایران که همچنان ادامه دارد، محمد صالح جوکار، رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها از دعوت خانواده امینی به مجلس خبر داد.

کد خبر: ۱۳۸۱۷۸
۰۹:۵۹ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱

دعوت خانواده «مهسا امینی» به مجلس

دیدارنیوز: رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها با بیان اینکه مجلس و دولت با جدیت پرونده فوت مهسا امینی را بررسی می‌کنند، گفت: از خانواده امینی دعوت کردیم برای بیان اظهارات خود به مجلس بیایند.

محمد صالح جوکار، با اشاره به ماموریت رییس مجلس به کمیسیون امور داخلی برای بررسی پرونده فوت خانم امینی گفت: کمیسیون امورداخلی در این راستا گزارش کامل در مورد پرونده فوت خانم امینی را از فرمانده انتظامی و پزشک قانونی اخذ کرده و ماموران اورژانس هم مشاهدات خود را به کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها ارائه دادند، علاوه بر این فیلم ۳۳ دقیقه‌ای مرحومه امینی از زمان بازداشت تا حضور در مرکز انتظامی و اعزام به بیمارستان در کمیسیون امورداخلی مورد بازبینی دقیق قرار گرفته است.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها اضافه کرد: از خانواده امینی دعوت کردیم برای بیان اظهارات خود به کمیسیون شورا‌ها بیایند و مقرر شد که امکانات ایاب و ذهاب و اسکان در تهران برای خانواده امینی فراهم شود، زیرا این اظهارات می‌تواند برای روشن شدن این پرونده تاثیرات مثبتی داشته باشد.

جوکار تصریح کرد: گزارشات مکتوب پزشکی قانونی در مورد سم شناسی و پاتولوژی باید به صورت مکتوب به کمیسیون امور داخلی کشور و شور‌ها اعلام شود تا بعد از جمع بندی این پرونده نتیجه نهایی به سمع و نظر ملت شریف ایران برسد.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس با جدیت پیگیر پرونده خانم امینی هستند از مردم خواست که آرامش خود را حفظ کنند و تحت تاثیر تبلیغات منفی معاندین نظام و رسانه‌های بیگانه قرار نگیرند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی