تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حیدری: برخی‌ها در داخل کشور اصلا اعتقادی به «رسانه» ندارند

شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی می‌گوید: بعضی‌ها در داخل کشور اصلا اعتقادی به رسانه ندارند. مسئولان می‌توانند اطلاعات درست را در اختیار رسانه‌ها و صداوسیما بگذارند تا رسانه‌های خارجی نتوانند شایعه‌سازی کرده و روی اخبار دروغ مانور دهند.

کد خبر: ۱۳۸۰۷۸
۰۹:۵۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱

حیدری: برخی‌ها در داخل کشور اصلا اعتقادی به رسانه ندارند

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: اگر ما هم می‌خواهیم مدیریت بحران انجام دهیم، باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌های داخلی، شخصیت و بزرگان و ابزاری که در اختیار داریم این کار را انجام دهیم که یکی از این ابزار‌های مهم نقش رسانه‌ها است.

شهریار حیدری، درباره این‌که در حوادث اخیر، شاهد میدان‌داری رسانه‌های خارجی در غیاب نقش آفرینی رسانه‌های داخلی بودیم دلیل این مساله چیست، گفت: حتما باید به نقش رسانه‌های داخلی توجه داشته باشیم. بعضی‌ها در داخل کشور اصلاً اعتقادی به رسانه ندارند. همه ما باید به نقش رسانه در تبیین مسائل کشور معتقد باشیم و همچنین به این مهم اهمیت دهیم همان طوری که رسانه‌های خارجی به این امر اهمیت می‌دهند و نقش‌آفرینی می‌کنند، معتقدم باید به نقش رسانه‌های داخلی توجه و درباره‌شان اعتمادسازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه مردم باید به رسانه‌های داخلی اعتماد کنند و این امر مهم‌تر از هر چیز دیگری است، عنوان کرد: چرا یک رسانه خارجی باید این همه نقش‌آفرینی در بحران‌ها داشته باشد؟ این مطلب حکایت از آن دارد که به این رسانه‌ها بودجه می‌دهند و توجه می‌کنند و به همین جهت است که نقش‌شان در بحران‌آفرینی موثر است.

حیدری گفت: اگر ما هم می‌خواهیم مدیریت بحران انجام دهیم، باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌های داخلی، شخصیت و بزرگان و ابزاری که در اختیار داریم این کار را انجام دهیم که یکی از این ابزار‌های مهم نقش رسانه‌ها است؛ لذا ضرورت دارد مجموعه دولت توجه ویژه‌ای به رسانه‌ها و در سازمان‌دهی و مدیریت آنان داشته باشد؛ بنابراین ابتدا باید اعتبارات لازم را در اختیار رسانه‌ها بگذاریم تا بتوانیم در شرایط بحرانی از رسانه استفاده کنیم؛ چراکه نقش موثری در هدایت افکار عمومی می‌توانند داشته باشند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: وزارت ارشاد متولی این کار است و ابزار لازم را در اختیار دارد که حتما باید این کار را انجام دهد. امیدوارم مسئولان از این گونه بحران‌ها و مسائل حداقل یاد بگیرند چگونه باید از ظرفیت رسانه استفاده شود؛ چراکه معتقدم به هر شکل آنچنان که باید و شاید به رسانه‌ها توجه نمی‌شود و برای همین است که یک رسانه خارجی می‌تواند این همه بحران ایجاد و نقش‌آفرینی کند که این برای ما هزینه دارد و خطرناک است.

وی خاطرنشان کرد: همه این بحران‌ها به نوعی می‌تواند برای مسئولان و وزارت ارشاد عبرت و یا فرصت باشد که بتوانند به رسانه‌ها و نقش آن‌ها در فضای سیاسی و اجتماعی کشور توجه بیشتری داشته باشند. امروز بیشتر از هر زمانی رسانه‌ها مورد توجه همه دولت‌ها و حاکمیت‌ها هستند و امیدواریم وزارت ارشاد بتواند این کوتاهی را جبران و نسبت به سامان‌دهی و همچنین تامین امکانات فنی و مالی رسانه‌ها کمک و اقدامات شایان را انجام دهد.

حیدری گفت: مسئولان می‌توانند اطلاعات درست را در اختیار رسانه‌ها و صداوسیما بگذارند تا رسانه‌های خارجی نتوانند شایعه‌سازی کرده و روی اخبار دروغ مانور دهند. به دلیل خلاء نقش رسانه‌های داخلی است که رسانه‌های خارجی این نقش را ایفا می‌کنند که رسانه‌های خارجی هم مشخص است سمت و سوی‌شان در مخالفت با نظام و انقلاب است و همچنین به دنبال بحران‌سازی هستند و این‌گونه نیست که اخبار را به صورت واقعی پوشش دهند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: رسانه‌های خارجی هنگامی که خلاء نقش‌آفرینی رسانه‌ها در کشورمان را مشاهده می‌کنند دست به نقش‌آفرینی می‌زنند و این امر به خاطر کوتاهی است که در این طرف وجود دارد و آن طرف از این خلاء‌ها و فرصت‌ها استفاده می‌کنند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی