تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
انتظار شیوع بالای آنفلوآنزا در پاییز و زمستان

ویروس شناس: «ایمنی‌گریزی و سرعت بالای انتشار» ویژگی واریانت جدید اومیکرون

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مواجهه کمتر افراد به ویروس‌های تنفسی طی دو سال اخیر از احتمال شیوع بالای آنفلوآنزا در ماه‌های آینده خبر داد.

کد خبر: ۱۳۸۰۳۰
۱۱:۵۵ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱

ویروس شناس: «ایمنی‌گریزی و سرعت بالای انتشار» ویژگی واریانت جدید اومیکرون

دیدارنیوز: «علیرضا ناجی» رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به پیام‌های مختلف سازمان جهانی بهداشت در مورد آینده کرونا در جهان اظهار کرد: دبیرکل این سازمان در آخرین سخنرانی خود این موضوع را مورد تأکید قرار داده است که به یک چشم‌انداز برای پایان کرونا رسیده‌اند. برای این موضوع نیز یک شرط و شروطی گذاشته شده است از جمله اینکه حدود ۷۰ درصد مردم جهان واکسینه شده باشند.

وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده که از سال ۲۰۲۰ که واکسیناسیون در جهان آغاز شده است، جان حدود ۲۰ میلیون نفر نجات داده شده است. در ۸ ماه اخیر علی‌رغم کاهش موارد کرونا یک میلیون نفر در جهان جان خود را از دست داده‌اند. این بدین معنی است که کرونا همچنان وجود داشته و ماراتن آن تداوم دارد.

این ویروس‌شناس با بیان اینکه کاهش موارد کرونا در حال حاضر فرصتی برای تکمیل واکسیناسیون است، گفت: اگر نتوانیم از این فرصت استفاده کنیم بازهم با موارد بیشتر کرونا و پیک‌های مختلف مواجه خواهیم شد و همین موضوع باعث بی‌اعتمادی مردم نسبت به نظام بهداشت و درمان کشور خواهد شد.

ناجی تأکید کرد: سازمان جهانی بهداشت یکسری راهنما‌ها و دستورالعمل به کشور‌ها داده است که باید به آن عمل شود. این دستورالعمل‌ها شامل تداوم واکسیناسیون در جمعیت واکسن نزده و تزریق دوز بوستر، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اصول پیشگیری، جلوگیری از نشر خبر‌های زرد و مشارکت دادن مردم برای پایان دادن به گسترش ویروس است.

وی ادامه داد: اگر موارد رعایت نشود، ویروس همچنان در گردش بوده و واریانت‌های جدیدی به وجود می‌آیند. در حال حاضر واریانت BA. ۴.۶ آمده و شیوع پیدا کرده است. چیزی که در مورد این ویروس می‌دانیم این است که ایمنی گریزی و سرعت انتشارش بسیار بیشتر است، اگرچه هنوز منتظر اطلاعات بیشتری از این ویروس هستیم.

او ادامه داد: سهل انگاری در این حوزه بسیار خطرناک است، برخی اوقات خبر‌های خوشحال کننده مانند روز صفر مرگ کرونا منتشر می‌شود، اما همین خبر نباید برای مردم این گونه تعبیر شود که کرونا تمام شده و باعث شود دیگر کسی واکسن تزریق نکند.

وی در ادامه با بیان اینکه استفاده از پروتکل‌های درمانی مؤثر نیز بر پایان کووید می‌تواند تأثیر داشته باشد، گفت: در حال حاضر شیوه‌های درمانی و دارو‌های جدید مانند پاکسلوید بر درمان کرونا تأثیر به سزایی داشته‌اند و همین موضوع نیز خود می‌تواند به پایان کرونا در جهان کمک کند.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: با توجه به اینکه گردش ویروس کرونا بیشتر شده است، گردش ویروس‌های تنفسی دیگر مانند آنفلوآنزا در دو سال اخیر بسیار کم بوده است، به همین دلیل امسال بدن‌ها کمتر با آن‌ها برخورد داشته و در نتیجه سطح ایمنی در بدن برای این ویروس‌ها کاهش پیدا کرده است و در نتیجه امسال می‌توان شاهد افزایش بیماری‌های تنفسی مانند آنفلوآنزا بود. به همین دلیل تزریق واکسن در افرادی که این بیماری در آن‌ها می‌تواند شدید باشد، ضروری است.

وی بیان کرد: امسال انتظار فعالیت بالاتر ویروس‌های تنفسی می‌رود، به همین دلیل تزریق واکسن‌هایی مانند واکسن آنفلوآنزا بسیار ضروری است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی