تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

صحبت‌های تند پدر یزدانی علیه «دبیر»؛ پسرم دنبال رییس فدراسیون نیست!

پدر حسن یزدانی در مراسم استقبال از تیم ملی کشتی آزاد در بازگشت از رقابت‌های قهرمانی جهان، صحبت‌های تندی را علیه علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی بیان کرد. او گفت: پسر من دنبال رییس فدراسیون نیست، دنبال سرمربی نیست، دنبال شورای شهر و نماینده مجلس نیست. پسر من می‌خواهد بعد از پایان کشتی در مجموعه خودش بچه‌ها را آموزش بدهد و مثل خودش کشتی گیر به بار بیاورد. سوال من این است چرا آقای دبیر نیم ساعت مانده به مبارزه فینال به پسر من گفت که با مربی ۱۱۰ کیلوگرمی تمرین کن که باعث شد ضربان قلب او به ۲۵۰ برسد؛ در حالیکه نیم ساعت بعد، مبارزه فینال داشت؟ چرا این کار را کرد؟

کد خبر: ۱۳۷۶۳۲
۰۸:۱۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱

صحبت‌های تند پدر یزدانی علیه «دبیر»؛ پسرم دنبال رییس فدراسیون نیست!

دیدارنیوز: پدر حسن یزدانی در صحبت‌هایی که بازتاب زیادی داشته است، مدعی شد: علیرضا دبیر نیم ساعت مانده به مبارزه فینال مقابل تیلور به پسرم گفت با مربی ۱۱۰ کیلوگرمی تیم ملی تمرین کن که همین کار باعث شد ضربان قلب او به ۲۵۰ برسد و حالا باید پاسخگو باشد.

پدر حسن یزدانی در مراسم استقبال از تیم ملی کشتی آزاد در بازگشت از رقابت‌های قهرمانی جهان، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پسر من دنبال رکورد نیست و فقط برای شادی دل مردم کشتی می‌گیرد. پسر من دنبال رییس فدراسیون نیست، دنبال سرمربی نیست، دنبال شورای شهر و نماینده مجلس نیست. پسر من می‌خواهد بعد از پایان کشتی در مجموعه خودش بچه‌ها را آموزش بدهد و مثل خودش کشتی گیر به بار بیاورد.

وی در ادامه با طرح ادعا‌های جنجالی علیه علیرضا دبیر - رییس فدراسیون کشتی، گفت: سوال من این است چرا آقای دبیر نیم ساعت مانده به مبارزه فینال به پسر من گفت که با مربی ۱۱۰ کیلوگرمی تمرین کن که باعث شد ضربان قلب او به ۲۵۰ برسد؛ در حالیکه نیم ساعت بعد، مبارزه فینال داشت؟ چرا این کار را کرد؟ باید پاسخ بدهد. چرا در فدراسیون کشتی در تمرینات زیر کتف با حسن یزدانی کار می‌کند، اما اینجا می‌گوید کشتی فقط زیر کتف زدن نیست؟

او ادامه داد: حسن یزدانی زیر کتف می‌زند، زیر می‌گیرد، سر و ته یکی می‌کند، کشتی بلد است و کشتی می‌گیرد. حسن را این‌ها نساختند بلکه مربی سازنده ساخت. همه کشتی گیران را مربیان سازنده ساختند.

پدر حسن یزدانی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا معتقد است رییس فدراسیون کشتی در امور فنی دخالت می‌کند؟ گفت: این را می‌توانید از آقای دبیر سوال کنید. مگر در فضای مجازی فیلم‌ها را نمی‌بینید؟ اینکه آیا دخالت می‌کند یا نه را من نمی‌دانم، اما من اینجا جواب می‌خواهم. آقای عامل چرا قبلا گزارش می‌کرد می‌گفت رحمان عموزاد به سبک حسن یزدانی کشتی می‌گیرد، اما اینجا اسمی از او نبرد؟ تمام کشتی گیرانی که کشتی می‌گیرند به سبک حسن یزدانی زیر کتف می‌زنند. بعد از ۲۷ سال می‌خواهند سبک کشتی حسن را عوض کنند؟ برای چه؟ حسن باید کشتی خودش را بگیرد. حسن مگر نونهال است که می‌خواهند از نو سبک او را عوض کنند؟

او در واکنش به اظهارات کارشناسان مبنی بر اینکه دیوید تیلور آنالیز بهتری از یزدانی داشت، گفت: از دیوید تیلور بگذریم. مگر حریفان اطری، محمدیان و سرلک آنالیز شده بودند؟ من وکیل وصی بقیه کشتی گیران نیستم، اما وکیل وصی پسر خودم هستم. بر خلاف اینکه این آقایان فکر می‌کنند، پسر من دنبال رکورد نیست. پسر من دنبال این چیز‌هایی که نام بردند نیست.

پدر حسن یزدانی در پاسخ به این سوال که آیا حسن یزدانی از این صحبت‌ها ناراحت نمی‌شود؟ گفت: حسن آقا ناراحت شود. من پدر او هستم. حسن آقا هنوز بچه است و متوجه نمی‌شود. حسن آقا دوست ندارد من مصاحبه کنم، اما دیگر کاسه صبرم لبریز شده است. خیلی از حرف‌ها هست که باید بعدا بگویم. ان‌شاءالله به موقع حرف هایم را می‌زنم.

وی در پایان گفت: حسن آقا هدفش این است که در بازی‌های آسیایی، مسابقات جهانی ۲۰۲۳ و المپیک ۲۰۲۴ پاریس کشتی بگیرد. هر کس ادعای این را دارد که جای حسن را بگیرد بسم الله. حسن از همان اول در انتخابی شرکت کرد و از این به بعد هم شرکت می‌کند و به قوانین احترام می‌گذارد، اما باید تمام کشتی گیران در انتخابی شرکت کنند. مگر کشتی گیران آزاد همه در انتخابی شرکت کردند؟ نه، فقط ۴ نفرشان این کار را کردند. اگر خوب بودند و مشکلی نداشتند خب چرا در مسابقات انتخابی شرکت نکردند؟

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها