تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بلینکن: پاسخ ایران احتمال دستیابی به توافق در آینده نزدیک را کمرنگ می‌کند

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که به نظر می‌رسد ایران یا نمی‌خواهد یا نمی‌تواند آنچه که برای دستیابی به توافق لازم است را انجام دهد. او گفت: پاسخ ایران احتمال دستیابی به توافق در آینده نزدیک را کمرنگ می‌کند.

کد خبر: ۱۳۷۲۴۶
۱۰:۴۱ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱

بلینکن: پاسخ ایران احتمال دستیابی به توافق در آینده نزدیک را کمرنگ می‌کند

دیدارنیوز: وزیر خارجه آمریکا در ادامه مواضع ضدایرانی کشورش، مدعی شد که به نظر می‌رسد ایران یا نمی‌خواهد یا نمی‌تواند آنچه که برای دستیابی به توافق لازم است را انجام دهد.

بلینکن با اشاره به بیانیه سیاسی و ضدایرانی اخیر تروئیکای اروپایی، در ادامه ادعا‌های خود افزود که پاسخ ایران احتمال دستیابی به توافق در آینده نزدیک را کمرنگ می‌کند.

بلینکن بدون اشاره به بدعهدی‌های کشورش در قبال برجام و زیاده‌خواهی‌های آن در مذاکرات، تهران را متهم به طرح مسائل فرابرجامی در گفتگو‌ها کرد.

سه کشور اروپایی بریتانیا، فرانسه و آلمان پیش از این، طی بیانیه‌ای مشترک، بدون اشاره به موضع منفعلانه خود و بدعهدی و زیاده‌خواهی طرف آمریکایی، ایران را مقصر عدم احیای برجام معرفی کرده‌اند.

در این بیانیه ادعا شده است که مواضع تهران «تردید‌های جدی را در مورد نیات و تعهد ایران به نتیجه موفقیت آمیز برجام ایجاد می‌کند».

تروئیکای اروپا در این بیانیه همچنین مدعی شده‌اند: «ما دولت‌های فرانسه، آلمان و بریتانیا از آوریل ۲۰۲۱ با حسن‌نیت برای احیای توافق هسته‌ای با ایران مذاکره کرده‌ایم. در اوایل آگوست سال جاری، پس از یک سال و نیم مذاکره، هماهنگ‌کننده برجام مجموعه نهایی متون را ارائه کرد که امکان بازگشت ایران به پایبندی به تعهداتش رر برجام و بازگشت آمریکا به توافق را فراهم می‌کرد».

در ادامه این مواضع یکطرفه و بی‌اساس آمده است: «متأسفانه ایران ترجیح داد از فرصت حساس دیپلماتیک ایجاد شده استفاده نکند و در عوض گسترش برنامه هسته‌ای خود فراتر از هر گونه توجیه غیر نظامی قابل قبول را ادامه دهد».

سه کشور اروپایی همچنین بدون اشاره به رویکرد‌های سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شده‌اند: «در شرایطی که در حال نزدیک‌تر شدن به توافق بودیم، ایران موضوعات جداگانه‌ای را بازگشایی کرد که مربوط به تعهدات بین‌المللی الزام‌آور حقوقی آن تحت معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) و توافق پادمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. این خواسته اخیر تردید‌های جدی را در مورد نیات و تعهد ایران به نتیجه موفقیت آمیز برجام ایجاد می‌کند».

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی