تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

شکایت فولاد از پرسپولیس رد شد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد شکایت باشگاه فولاد خوزستان از پرسپولیس به دلیل استفاده غیرمجاز از یک بازیکن (سینا اسدبیگی) رد شده است.

کد خبر: ۱۳۶۸۸۷
۱۲:۲۱ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱

شکایت فولاد از پرسپولیس رد شد

دیدارنیوز: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت باشگاه فولاد خوزستان علیه باشگاه پرسپولیس تهران مبنی بر استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام سینا اسدبیگی را رد کرد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی آرای خود را درباره تیم‌های مختلف صادر کرد که به شرح زیر است:

* دیدار تیم‌های فولاد هرمزگان و ملوان بندر انزلی از سری رقابت‌های لیگ فوتبال ساحلی که روز ۲۰ مرداد ماه برگزار شد به دلیل عدم ادامه بازی توسط تیم ملوان بندر انزلی، نیمه‌تمام ماند. تیم ملوان بندر انزلی مسئول در نیمه تمام ماندن بازی در حالی که نتیجه ۸ بر ۲ به سود تیم مقابل تا دقیقه ۳۰ در جریان بود، شناخته شد. این تیم به همین خاطر ۳ بر صفر بازنده اعلام شده و باید ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رأی از حیث نتیجه قابل تجدیدنظر است.

همچنین فرزاد بلوک‌باشی سرمربی تیم ملوان بندرانزلی به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه (داور) و رفتار غیرورزشی به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم خود محکوم است و باید ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

* دیدار تیم‌های چوکا تالش و شهر خودرو که قرار بود روز ۵ شهریور ماه برگزار شود به دلیل عدم حضور تیم شهر خودرو انجام نشد. تیم شهر خودرو به همین خاطر ۳ بر صفر بازنده شد و باید ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رأی از حیث نتیجه قابل تجدیدنظر است.

* کمیته انضباطی درباره شکایت باشگاه فولاد خوزستان علیه باشگاه پرسپولیس تهران مبنی بر استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام سینا اسدبیگی در مسابقه روز ۲۸ مرداد ماه سال ۱۴۰۱ از سری رقابت‌های لیگ برتر فوتبال اعلام کرد با توجه به اینکه شاکی علی‌رغم ابلاغ اخطار رفع نقص نسبت به پرداخت هزینه دادرسی در مهلت مقرر اقدام قانونی به عمل نیاورده است، مستند به بند پنج از ماده ۲۷ مقررات انضباطی، قرار رد دعوی صادر می‌شود. قرار صادره ظرف مهلت هفت روز از تاریخ ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی