بقایای اسکلت یک زن «خون آشام» در یک قبرستان متعلق به قرن هفدهم در لهستان توسط باستانشناسان کشف شده است. سال ۲۰۱۵ نیز باستانشناسان در روستای Drewsko که نزدیک همین منطقه است، پنج اسکلت را کشف کردهاند که در یک گورستان ۴۰۰ ساله به روش مشابهی دفن شده بودند.
دیدارنیوز: خون آشام با یک داس بر روی گردنش دفن شده که برای جلوگیری از بیدار شدن آن پس از مرگ به کار گرفته شده است.
بقایای اسکلت یک زن «خون آشام» در یک قبرستان متعلق به قرن هفدهم در لهستان توسط باستانشناسان کشف شده است. نکته قابل توجه درباره این اسکلت، وجود یک داس روی گردن این جنازه است که به عقیده مردمان باستانی برای جلوگیری از برخاستن خون آشام از مرگ استفاده شده است.
خون آشام مذکور که در روستای Pien از کشور لهستان توسط محققان کشف شده، همچنین نوعی کلاه ابریشمی روی سر خود به همراه داشته که نشان میدهد او در آن زمان از موقعیت اجتماعی بالایی برخوردار بوده است. همچنین به گزارش DailyMail، اسکلت او دارای دندان جلویی بیرون آمده بوده است.
نحوه دفن خون آشام
همانطور که «داریوش پولینسکی»، سرپرست این تیم تحقیقاتی از دانشگاه نیکلاس کوپرنیک در شهر ترونی (Toruń) توضیح میدهد، نحوه دفن او غیرعادی است. او گفته: «روشهایی که برای محافظت در برابر بیدار شدن مجدد مردگان استفاده میشده، شامل بریدن سر یا پاها، قرار دادن صورت متوفی به سمت پایین برای فرو رفتن در زمین، سوزاندن آنها و خرد شدن توسط سنگ میشود. [به همین ترتیب]داس را به صورت صاف روی او نمیگذاشتند، بلکه بهگونهای رو گردن او قرار میدادند که اگر متوفی میخواست از خاک بلند شود، به احتمال زیاد سرش بریده یا زخمی میشد.»
بر اساس اطلاعاتی که توسط مجله اسمیتسونیان (Smithsonian) منتشر شده، در قرن یازدهم، مردمان اروپای شرقی با اعلام گزارشهایی مبنی بر ترس از خونآشامها، شروع به دفن کردن مردگان خود با تشریفات ضد خونآشام کردهاند. آنها باور داشتند که «بعضی از مردم پس از مرگ، به عنوان هیولاهای خونخواری که زندهها را به وحشت میانداختند، از قبر خود بیرون میآمدند.»
سال ۲۰۱۵ نیز باستانشناسان در روستای Drewsko که نزدیک همین منطقه است، پنج اسکلت را کشف کردهاند که در یک گورستان ۴۰۰ ساله به روش مشابهی دفن شده بودند. در این مورد، داسهایی روی گردن یک مرد بالغ بین ۳۵ تا ۴۴ ساله و یک زن حدودا ۳۵ تا ۳۹ ساله کشف شده بود.
منبع: دیجیاتو