تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

استقلال - پیکان؛ تقابل با جوان‌ترین تیم لیگ

تیم استقلال امروز (سه شنبه) در حالی به مصاف پیکان می‌رود که با توجه به فاصله‌اش با پرسپولیس صدرنشین، محکوم به برد است. آبی‌ها در بازی امروز برابر جوانترین تیم لیگ به میدان خواهند رفت.

کد خبر: ۱۳۶۸۷۴
۱۰:۳۵ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱

استقلال - پیکان؛ تقابل با جوان‌ترین تیم لیگ

دیدارنیوز: در آخرین بازی هفته پنجم، دو تیم استقلال و پیکان به مصاف هم می‌روند.

در تنها بازی باقیمانده از هفته پنجم لیگ، روز سه‌شنبه پانزدهم شهریور از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی دو تیم استقلال، مدافع عنوان قهرمانی و پیکان با حضور تماشاگر با هم بازی خواهند داشت. به بهانه این تقابل ۱۱ نکته مهم این مسابقه مرور شده است.

۱- استقلال در پایان هفته چهارم با ۷ امتیاز، در رده چهارم جدول قرار داشت. با توجه به نتایج سایر دیدار‌های این هفته لیگ، استقلال با پیروزی در این مسابقه به رده دوم صعود خواهد کرد. آبی‌پوشان با تساوی در این بازی ششم و با شکست هفتم خواهند شد.

۲- پیکان هم مثل استقلال ۷ امتیازی است و در پایان هفته چهارم در رده پنجم جای گرفته بود. پیروزی پیکان، این تیم را به رده دوم می‌رساند، ولی هر نتیجه دیگری، شاگردان مجتبی حسینی را تیم هفتم لیگ خواهد کرد.

۳- استقلال و پیکان تا این هفته از لیگ به ۲ برد، یک تساوی و یک باخت دست یافته‌اند. هر دو تیم در هفته قبل مقابل حریفان خود به نتیجه تساوی رسیده بودند.

۴- استقلال بر اساس آمار «متریکا»، سومین تیم لیگ در مالکیت و دومین تیم در دقت پاس است. پیکان در دریبل موفق بهترین تیم لیگ است و در شوت و نبرد هوایی دوم است.

۵- از آخرین پیروزی پیکان مقابل استقلال ۱۳ فصل می‌گذرد و استقلال در ۲۱ مصاف قبلی با این تیم در لیگ و جام‌حذفی شکستی نداشته است. پیکان در ۶ تقابل گذشته با آبی‌پوشان تنها موفق به زدن یک گل شده‌ است.

۶- پیکان با میانگین سنی ۲۳.۶ سال، جوان‌ترین تیم لیگ است. این تیم تنها یک بازیکن بالای ۳۰ سال دارد و ۲ بازیکن ۲۸ تا ۳۰ سال دارد.

۷- آرش برهانی با ۴ گل بهترین گلزن تقابل‌های استقلال و پیکان در تاریخ لیگ برتر است. وریا غفوری، فراز امامعلی، سیاوش اکبرپور و محمدرضا طهماسبی بازیکنان ۳ گله این تقابل هستند.

۸- کوین یامگا با نمره ۷.۰۷ بهترین بازیکن استقلال است. منصور باقری از پیکان با نمره ۷.۰۲ این عنوان را در این تیم در اختیار دارد. در ترکیب ۲ تیم، بازیکنی بیشتر از یک گل نزده است.

۹- علیرضا رضایی، سیاوش یزدانی و مجتبی حق‌دوست بازیکنان مشترک دو تیم هستند. ارسلان مطهری و مهدی مهدی‌پور سابقه همکاری با مجتبی حسینی را دارند.

۱۰- آرمان رمضانی و محمدحسین زواری، ۲ بازیکن استقلال به دلیل مصدومیت در این مسابقه غایب خواهند بود.

۱۱- موعود بنیادی‌فر، داور این مسابقه خواهد بود. این داور با سابقه ۳ بار این بازی را قضاوت کرده که هر ۳ بار با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر